En Stock

Fijne Lavendel bio hydrolaat

€ 5,50
Tax included
Hydrolaat van bio fijne lavendel heeft een zuiverend en samentrekkend effect op elk huidtype, meer specifiek de onzuivere, vette, gemengde, geïrriteerde of gevoelige huid. Gebruik dit hydrolaat om te reinigen, als lotion of make-up remover. Het verzacht, verzorgt en heelt. Haar lavendel-kruidengeur maakt er een ontspannend middel van, wat de inspiratie en het welzijn ten goede komt. More info
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Description

Lavandula angustifolia
Hydrolaat verkregen van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys.

pH tussen 4,5 (hoge bergen) en 6
Bloemige en zachte geur, zeker voor lavendel uit hoger gelegen gebieden.
Stabiel tot 2 jaar.

Als gezichtslotion: verzachtend, bevordert de genezing, zuiverend. Uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Wordt gewoonlijk gebruikt als make-up remover en om te reinigen. Men kan het verdampen als de lucht droog is, als verstuiver voor en na het scheren of epileren. Voorkomt ingroei van haartjes. Kan polyvalent op reis gebruikt worden, om de geïrriteerde of verbrande huid te kalmeren. Bij uw mineraalwater: kalmerende drank, harmoniserend voor het zenuwstelsel. In deze context is het mogelijk het te mengen met andere hydrolaten die dezelfde problemen behandelen: rooms kamille, neroli,...

Van nature geschikt voor kinderen, om wondjes en sneetjes te verzachten. Kalmeert mopperende kinderen en stopt tranenvloed. Twee à drie soeplepels werken kalmerend in een babybadje. Voor luieruitslag, alleen of in combinatie met hydrolaat van Roomse kamille. Inwendig gebruik is niet ideaal: zoals voor de etherische olie is de smaak te verschillend van de geur. Maar kan wel toegevoegd worden aan desserts, koekjes en ijsjes.

7670 Items
Bioflore
HALAAN200
2010-12-22
Welzijn
angst en paniek
hoofdpijn
migraine
nervositeit
slaap
slapeloosheid
stress
zonnebrand
Gezicht
gevoeligheden
mee-eters en grote poriën
roodheid
Huidtype
doffe huid
droge huid
gemengde huid
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid
vette huid

Specific References

Reviews

Grade 

27-01-2020

Un incontournable

Intégré depuis longtemps dans ma routine visage pour ma peau sensible et mixte . Je ne m'en passerai plus ! J ai testé beaucoup d hydrolats Bioflore , je n achète plus d autres marques , je les conseille vivement !
Insta : jessshany

Write your review

Fijne Lavendel bio hydrolaat

Hydrolaat van bio fijne lavendel heeft een zuiverend en samentrekkend effect op elk huidtype, meer specifiek de onzuivere, vette, gemengde, geïrriteerde of gevoelige huid. Gebruik dit hydrolaat om te reinigen, als lotion of make-up remover. Het verzacht, verzorgt en heelt. Haar lavendel-kruidengeur maakt er een ontspannend middel van, wat de inspiratie en het welzijn ten goede komt.

Write your review