En Stock

Geranium rosat bourbon bio hydrolaat

€ 6,95
Inclusief belasting
Als een tonische lotion voor het gezicht werkt dit hydrolaat van bio Geranium rosat bourbon zuiverend, stimulerend, helend. Bevordert de herstructurering van de huid. Het hydrolaat is evenwichtig en adaptogeen; het is geschikt voor alle huidtypes. Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Pelargonium Graveolens type Bourbon

hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys-be

Afkomst: Marokko

Gemiddelde pH: 5Als tonische gezichtslotion: zuiverend, stimulerend, helend. Bevordert de huidherstructurering (te gebruiken in een mengeling of afwisselend met het hydrolaat van rozemarijn verbenone). Het is een interessante variant van het hydrolaat van roos, voor een "stralend" effect.
Als verstuiver werkt dit hydrolaat verzachtend en verfrissend : bij zonnebrand, insectenbeten, ... "wanneer het warm en rood is" : roodheid, couperose, acné, rosaceae, allerlei huidirritaties. Associatie mogelijk met het hydrolaat van cisteroos.


Bij uw mineraalwater: drank met een aangename smaak, geschikt voor de liefhebbers van zoetigheid, bevordert het pancreatische evenwicht. Geranium, dat is de roos zonder overdreven sentimentaliteit. Deze plant met donzige bladeren, dicht bij de aarde, geeft ons haar zachte, geduldige en afremmende kwaliteiten. 


Ons adviesDe roos zonder haar flamboyante personaliteit. Eerder het blad dan de bloem. De roos fascineert terwijl de geranium rosat een modest is dat zich in u interesseert. Maak kennis met haar om het te begrijpen!977 Items
Bioflore
HAPEASBO200
2008-08-28
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
stress
zelfvertrouwen
Haar
schilfers bestrijden
Haartype
gevoelige hoofdhuid
Gezicht
gebrek aan glans
gevoeligheden
mee-eters en grote poriën
oneffenheden
rimpels en kraaienpootjes
Huidtype
doffe huid
gemengde huid
huid met neiging tot acne
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid
vette huid

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

04-02-2020

Quelle senteur !

De tous les hydrolats de Bioflore, je crois que mon préféré est bien le géranium bourbon. Je l'utilise le soir pour apaiser ma peau. Je le recommande vivement !

Write your review

Geranium rosat bourbon bio hydrolaat

Als een tonische lotion voor het gezicht werkt dit hydrolaat van bio Geranium rosat bourbon zuiverend, stimulerend, helend. Bevordert de herstructurering van de huid. Het hydrolaat is evenwichtig en adaptogeen; het is geschikt voor alle huidtypes.

Write your review