Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Kariteboter gefilterd 1kg

De ideale natuurlijke verzorging om zelf zeep te maken door koude verzeping, om voedende balsems te maken, om de droge en zeer droge huid te verzachten en te herstellen. We bieden u deze gefilterde kariteboter aan in een emmertje van 1 kg, voor al wie dit frequent gebruikt, en met een voordeelprijs!

Meer details ...

35,00 €

ICBKF1

Beschikbaarheid beschikbaar

Botanische naam: Butyrospermum parkii
Plantaardige kariteboter natuurlijk gefilterd

Verpakking: emmertje van 1kg

Beschrijving

Deze natuurlijk gefilterde kariteboter is afkomstig uit koude persing van de schaal van niet-gekookte karite. Vervolgens geraffineerd op mechanische wijze, zonder enig chemisch product. Deze boter met bleke kleur is heel kwalitatief, heeft een zachte en lichte geur van karite.

Afhankelijk van de temperatuur is de boter glad of korrelig.

Schoonheidstips

Kariteboter kan gebruikt worden als natuurlijke cosmetica, geschikt voor de droge en de uitgedroogde huid. Het begunstigt de circulatie op gebied van de haarvaten door een nieuwe zuurstoftoevoer naar het weefsel. Het versnelt de genezing van wonden, het helpt in geval van droge dermatoses die gepaard gaan met desquamatie, het behandelt gekloofde en gesprongen handen, het regenereert de opperhuid met overtuigende resultaten tegen zweren, zwangerschapsstriemen, eczeem,... Het beschermt de huid tegen de zon... en helpt de bruine kleur van het zonnen te verlengen.

Tijdens de realisatie van de crèmes, brengt het haar eigen vermogens mee en dient ze als bindmiddel dat wordt toegevoegd in de oliefase (max. 5%). In grotere verhouding, en meestal in combinatie met cacaoboter, dient het om was en balsems te maken, onder andere de balsems voor lipverzorging.  

Ideaal bij zeepmakerij, om te gebruiken bij het realiseren van uw natuurlijke zeep met koude verzeping. De verpakking van 1 kg is optimaal voor het maken van uw zeep.

5 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :