Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Kariteboter gefilterd 100g

We kozen deze gefilterde kariteboter voor u uit om onze geraffineerde kariteboter te vervangen. Eerder dan u een getransformeerd product aan te bieden zoals de geraffineerde karite, kiezen we voor deze gefilterde versie met opmerkelijk lichte en aangename geur. Haar textuur is ook verschillend, gemakkelijk te gebruiken zonder te laten smelten "au bain-marie". 

Meer details ...

5,29 €

ICBKF100

Beschikbaarheid beschikbaar

Butyrospermum parkii

Plantaardige boter van gefilterde karite, niet biologisch. Vervangt onze geraffineerde versie van kariteboter.

Kariteboter kan gebruikt worden als natuurlijke cosmetica, geschikt voor de droge en de uitgedroogde huid. Het begunstigt de circulatie op gebied van de haarvaten door een nieuwe zuurstoftoevoer naar het weefsel. Het versnelt de genezing van wonden, het helpt in geval van droge dermatoses die gepaard gaan met desquamatie, het behandelt gekloofde en gesprongen handen, het regenereert de opperhuid met overtuigende resultaten tegen zweren, zwangerschapsstriemen, eczeem,... Het beschermt de huid tegen de zon... en helpt de bruine kleur van het zonnen te verlengen.

Tijdens de realisatie van de crèmes, brengt het haar eigen vermogens mee en dient ze als bindmiddel dat wordt toegevoegd in de oliefase (max. 5%). In grotere verhouding, en meestal in combinatie met cacaoboter, dient het om was en balsems te maken, onder andere de balsems voor lipverzorging.  

4 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :