En Stock

copy of Plantaardige geneutraliseerde bio Sesamolie

€ 3,50
Inclusief belasting
De plantaardige sesamolie is gekend omwille van haar vele eigenschappen, ze is kenmerkend voor Indië en de ayuverdische verzorgingen voor het gezicht, het lichaam en het haar. Met een van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding onder de plantaardige oliën. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Sesamum indicum

Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd Be-Bio-01

De plantaardige sesamolie is kenmerkend voor Indië en de ayuverdische verzorgingen. Ze is zeer rijk aan vitamine E en oefent een antioxiderende werking uit.
Bij uitwendig gebruik is ze zeer indringend, regenererend en verzacht ze de opperhuid. In het kader van de ayuverdische technieken, beschrijft men haar als verwarmend, innemend en geschikt om de geest te kalmeren.
We beschouwen haar als een uitstekende basis dat in staat is de werking van de etherische oliën, bestemd om de stressstoornissen en de chronische vermoeidheid te overwinnen, te versterken.

Ze wordt hoe dan ook geapprecieerd als een uitstekende massageolie, evenals de geraffineerde zoete amandel of de zonnebloem. Door haar gemiddelde viscositeit is ze zeer indringend, verzacht en regenereert ze de huid en beschermt ze tegen ultraviolette straling. Rekening houdend met de krachten die haar karakteriseren in dit domein, zal u vooral gevoelig zijn voor haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Deze plantaardige olie werd geëxtraheerd door koude persing en vervolgens ontgeurd door een zacht procédé met stoom: de geur is nauwelijks waarneembaar. Het procédé van desodorisatie via stoom maakt haar niet oneetbaar. Ze is evenwel voorbehouden voor uitwendige toepassingen: cosmetica en massage.

9775 Items
Bioflore
HVSEINR100
2013-03-06

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

copy of Plantaardige geneutraliseerde bio Sesamolie

De plantaardige sesamolie is gekend omwille van haar vele eigenschappen, ze is kenmerkend voor Indië en de ayuverdische verzorgingen voor het gezicht, het lichaam en het haar. Met een van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding onder de plantaardige oliën.

Write your review