En Stock

Zoete Amandel bio vierge plantaardige olie met vitamine E

Bewaar 10%
€ 8,55
Inclusief belasting
De plantaardige bio zoete amandelolie is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te verzachten. Met haar zachtheid kalmeert ze jeuk en irritaties. Ze voedt, verzorgt en voorkomt deshydratatie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Amandelolie wordt ook aangeraden bij verzorging van de allerkleinsten, in massageolie of andere verzorging. Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Prunus amygdalus   

De zoete amandelolie is geschikt voor de gevoelige opperhuid en de babyhuid. Ze verzacht de huid en ze beschermt haar tegen jeuk, irritaties, kloven, ...  Als support voor de etherische oliën, gebruiken we het eerder om huidproblemen, alleen of in combinatie, op te lossen. Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be. 

Ons advies
De geraffineerde zoete amandelolie blijft een pertinente keuze en een goede prijs/kwaliteit verhouding voor oliemassages.
Deze plantaardige bio olie van de eerste persing brengt alle nodige kwaliteiten samen in één olie voor de behandeling van de gevoelige en gemakkelijk geïrriteerde huid, en natuurlijk ook de babyhuid en de huid van jonge kinderen.  

9676 Items
Bioflore
HVPRAMB100-VITE
Haar
glans brengen
plantaardige kleuring beschermen
schilfers bestrijden
voeden en sublimeren
Haartype
beschadigd haar
droog haar
fijn haar
gekleurd haar
normaal haar
vermoeid haar
Gezicht
droogheid
gevoeligheden
roodheid
Huidtype
droge huid
gemengde huid
gevoelige huid
normale huid
rijpe huid
Lichaam
droogheid
irritaties
striemen

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

15-05-2020

Très bonne huile

Très bonne huile versatile, idéale pour toutes sortes d'usages. De très bonne qualité. Le contenant est très pratique et en verre solide et protecteur.

Write your review

Zoete Amandel bio vierge plantaardige olie met vitamine E

De plantaardige bio zoete amandelolie is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te verzachten. Met haar zachtheid kalmeert ze jeuk en irritaties. Ze voedt, verzorgt en voorkomt deshydratatie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Amandelolie wordt ook aangeraden bij verzorging van de allerkleinsten, in massageolie of andere verzorging.

Write your review