• -50%
  • Bio

Plantaardige oliën

PROMO - Rijstzemel bio plantaardige olie - CO2 EXTRACT - DLUO 05/2022

RIJSTZEMELOLIE, een plantaardige olie gekend voor haar antioxidante eigenschappen en haar stimulerende werking op de microcirculatie, kan gebruikt worden in de cosmetische anti-aging bereidingen en als decongestiva van de oogcontouren.

Meer lezen

€ 7,03

€ 14,06

Niet op voorraad


Oryza sativa
olie geëxtraheerd door CO2: de extractie door CO2 is zeer productief zonder gebruik te maken van solvent.
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd BE-BIO-01

De rijstzemelolie die wij voorstellen is biologisch en werd verkregen door extractie met CO2. In dit deel dat wordt gewijd aan plantaardige oliën, zal u ontdekken dat onze duindoornvruchtolie op dezelfde manier werd verkregen. De techniek, extractie met CO2, is een milieuvriendelijke techniek en laat ons toe oliën te bekomen die bijzonder rijk zijn aan actieve bestanddelen. U hoeft er dus minder van te gebruiken. Deze concentratie van actieve bestanddelen maakt haar hard bij kamertemperatuur. Het volstaat het flesje onder te dompelen in water van maximum 50°: op die manier wordt ze snel vloeibaar.

De olie bevat gamma oryzanol, enzymen, fytosterolen, ferulazuur, vitamine E, mineralen zouten, enzymen zoals co-enzym Q10. Wie biedt meer?

We merken vooral twee eigenschappen op:

Het is een krachtig antioxidant dat de huid zal beschermen tegen de veroudering en agressie van buitenaf.

Ze stimuleert de microcirculatie: het is bij uitstek de olie tegen kringen, kraaienpootjes, wallen onder de ogen.


Met deze twee tips op zak, vergeet niet het te gebruiken met kleine hoeveelheden. Het eerder boterachtige aspect kan misleidend zijn: de olie heeft weinig geur en dringt zeer snel in zonder een vettig gevoel na te laten.

Om de ontzwelling te bevorderen, bereidt u de huid eerst voor met het hydrolaat van helichrysum of het hydrolaat van hamamelis. 

Ze zal heel natuurlijk haar plaats vinden in de cosmetische bereidingen van anti-aging en  decongestiva van de oogcontouren. Naast haar eigen werking, zal u opmerken dat ze de emulsies verzacht en stabiliseert.

Huidtype
droge huid
gevoelige huid
rijpe huid
Gezicht
donkere kringen en wallen onder de ogen
gebrek aan glans
gevoeligheden
rimpels en kraaienpootjes
stevigheidsverlies
Lichaam
droogheid
irritaties
Bio
Ja

Referentie
HVORSAB100

Commentaar

0 Reviews

U spreekt het beste over onze producten!