• Bio
  • Slow cosmétique

  Plantaardige oliën

  Tarwekiem bio vierge plantaardige olie CO2

  Bio tarwekiemolie 10 ml van de eerste persing is rijk aan vitamine E. Ze is antioxiderend en beschermt daarom de weefsels tegen veroudering en alle uitwendige agressies. Ze versterkt en verbetert de immuniteit. 

  Meer lezen

  € 12,26

  En Stock

  Dit product bestaat ook in haar niet-bio equivalent, traditioneel de meest verspreide en de voordeligste in prijs.

  Door haar onverzadigde vetzuren en haar lecithine raadt men haar aan wanneer er overmaat van cholesterol is. Het is dus een uitstekende voedingsstof voor het hart en de bloedcirculatie.  

  Toepassingen:
  Zalfachtig en zacht, voelt zeer aangenaam aan. Haar kleur en aroma worden gewaardeerd. Bij uitwendig gebruik regenereert ze de huid- ze is speciaal geschikt voor de droge en geschilferde huid. Ze behandelt doeltreffend kloofjes, barstjes en striemen. De regenererende vermogens worden gewaardeerd door de lijdende huiden en slijmvliezen, eveneens bij de sequela van brandwonden. Synergieën zijn mogelijk met olie van muskusroos en een karitéboter of een mangoboter. 
  Met dezelfde logica kan deze olie gebruikt worden als masker voor droge haren.
  Bij inwendig gebruik vertraagt ze de veroudering.

  Vierge tarwekiemolie geëxtraheerd op basis van superkritisch CO2, product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd Certisys-Be.

  Ons advies
  De extractie met CO2 staat toe zo goed mogelijk de zwakke hoeveelheden van bio tarwekiemen die beschikbaar zijn op de markt te beheren. Het procédé zelf concentreert de actieve bestanddelen op een ongeëvenaarde manier. Dit CO2 extract, rijk aan vitaminen E en K, carotenoïden en squalenen, is duurder dan de conventionele tarwekiemolie maar haar kwaliteiten, in het bijzonder op cosmetisch vlak, zijn veel beter. Het is dus niet nodig er een grote hoeveelheid van te gebruiken om er de heilzame werking ervan na te gaan.  

  Huidtype
  droge huid
  gevoelige huid
  rijpe huid
  Gezicht
  droogheid
  gevoeligheden
  uitdroging
  Haar
  voeden en sublimeren
  Lichaam
  droogheid
  irritaties
  striemen
  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HVTRVUBCO2-50

  Recept

  Voedende gezichtscrème droge huid

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!