En Stock

Wortel bio oliemaceraat

€ 9,95
Inclusief belasting
Het oliemaceraat van bio wortel is de ideale plantaardige olie om uw huid te doen stralen of om te verwerken in uw cosmetische bereidingen met "zelfbruinende" werking. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Daucus carota

De wortel, goed gekend in de voedselbranche, laat men weken in de plantaardige olie van bio zonnebloemen. Het verkregen product is rijk aan beta-caroteen, voorloper van de vitamine A met regenererende en antioxiderende vermogens. Ze is geschikt voor matte, gedevitaliseerde en vermoeide huiden, waaraan ze glans en een karakteristieke kleur geeft. Wat is beter om licht aan de huid te geven tijdens de sombere dagen? 

Bovendien beschrijft men haar als een olie die het bruinen bevordert. We onthouden ook en vooral haar kwaliteit om de huid te beschermen na een lange blootstelling aan de zon, verbonden aan haar antioxiderende kracht. Ze helpt de bruine kleur van het zonnen te verlengen, wat niet oninteressant is. Combineren met etherische oliën om de huid te regenereren. En waarom niet met de etherische olie van wortel? Deze laatste is verkregen door de distillatie van de zaden van dezelfde plant en wordt onder meer gewaardeerd voor haar capaciteit om de diepe lagen van de opperhuid te regenereren.


Uitwendig gebruik.

183 Items
Bioflore
MHDACAB100
2010-08-05
Bio gecertificeerd
Ja
Gezicht
droogheid
gebrek aan glans
rimpels en kraaienpootjes
Huidtype
doffe huid
droge huid
gemengde huid
gevoelige huid
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid
Lichaam
after sun
droogheid
préparation au soleil

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Wortel bio oliemaceraat

Het oliemaceraat van bio wortel is de ideale plantaardige olie om uw huid te doen stralen of om te verwerken in uw cosmetische bereidingen met "zelfbruinende" werking.

Write your review