Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Olijfolie Bioflore

Een uitzonderlijke olijfolie uit de Ardèche, afkomstig van olijfbomen gekweekt door Philippe uit ons Bioflore-team. Philippe heeft deze zeldzame en kostbare olijfolie 2018 voor ons geoogst en geperst, volgens een productieproces volledig gerealiseerd door Bioflore! De olijfbomen werden zonder grondstof of chemische behandeling gekweekt, met respect voor de grond en alles wat leeft!

Meer details ...

2,64 €

HVOLEU100

Niet product

Het is met trots dat we u deze extra vierge "home made" olijfolie aanbieden, waarvan we de productie van zaadje tot in de fles gevolgd hebben, volledig gerealiseerd door onze collega Philippe op zijn boerderij in de Ardèche, Frankrijk.

Philippe plantte zijn eerste olijfbomen in 1999 en kweekt sinds ruim 20 jaar zonder enig chemisch product. Hij biedt ons deze ambachtelijke 'cuvée' in beperkte hoeveelheid, voor een olijfolie van grote kwaliteit.

Deze olijfolie is geschikt voor in de keuken en voor cosmetisch gebruik. 

Voor een mooie huid

Gekend als schoonheidsproduct sinds de Oudheid, bezorgt olijfolie de voordelen van zijn uitzonderlijke samenstelling, rijk aan antioxidanten, oliezuur en plantaardig squaleen aan de huid. Gebruikt om de huid te voeden, droge, gevoelige, geïrriteerde of rode huid te verzachten en te beschermen. De partner van de rijpe huid om het verouderen van de huid te voorkomen en de effecten te verzachten. Puur of als ingrediënt van uw natuurlijke huiscosmetica.

Voor mooi haar

Ze beschermt, voedt, versterkt haar en doet het glanzen. Kan puur gebruikt worden op de lengtes en haarpunten als "oliemasker" of geïntegreerd in uw natuurlijke cosmeticarecepten.

Eigenschappen van deze plantaardige olijfolie

Oorsprong: Ardèche

Botanische naam: Olea europaea

Productiewijze: landbouwcultuur zonder grondstof of chemisch product

Extractie: koud persen van de pulp van de olijven

Variëteit van de olijven: Négrette

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :