• Eco

  Rollers voor emotioneel evenwicht

  Roller met bio Groene mirte (cineol)

  "Ik heb een laag zelfbeeld. Zonder de aanwezigheid van mensen die me helpen groeien, blijf ik dezelfde scenario's afspelen en tuimel in zelfdestructief gedrag opnieuw en opnieuw. Het is alsof ik gebukt ga onder de wil van een ander en niet van mezelf." Verdunning (3%) in vierge jojobaolie van de eerste koude persing en bioVoorgesteld in rollerflesje van 10 ml voor cutaan gebruik

  Meer lezen

  € 6,36

  Niet op voorraad


  Mirtefamilie (Myrtaceae)
  Latijnse benaming: Myrtus communis cineoliferum
  Etherische olie verkregen door distillatie van de twijgen met bladeren
  Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door BE-BIO-01


  Voorstelling
  Deze struik uit het Middellandse Zeegebied met witte bloemen levert een etherische olie met een karakteristieke geur, uiting van een complexe biochemie. De etherische olie van cineol mirte, of "groene mirte" is samengesteld uit monoterpenen, oxiden (1,8 cineol), esters, sesquiterpenen, enkele sporen van lactonen... 

  Eigenschappen
  Zie fiche gewijd aan de etherische olie, 100 % concentraat (hieronder)

  Psycho-emotioneel vlak
  De plant zelf geeft een impressie van zeer harmonieuze symmetrie. Het gevoel van beheersing en onthouding dat ze ophaalt vindt een bevestiging in het feit dat de struik slechts alleen een beetje essence produceert bij te warm weer.
  Het aroma van de etherische olie van mirte is balsemachtig, fris, zuurstofgevend, maar altijd terughoudend, in tegenstelling tot andere vertegenwoordigers van de mirtefamilie, zoals eucalyptus. De tradities associëren mirte aan de jeugd, de schoonheid en de zuiverheid. Deze etherische olie verlicht en zuivert de geest: haar gebruik brengt voordeel aan zij die gevangen zitten in negatieve gewoontes (tabak, drugs,...) of negatieve emoties zoals woede, hebzucht, lust of schrik. Ze is diep verzachtend, toch is ze niet sedatief en veroorzaakt ze geen enkele buitensporige onverschilligheid, integendeel! De mengeling van het karakter van het hout en het karakter van het blad voedt onze binnenste kracht, zorgt voor beheersing en onthouding, alsook een sterke duidelijkheid over onze eigen werkingen. De etherische olie van groene mirte, zuiverend en verlichtend, maakt de emotionele uitbarstingen perfect onnodig.

  Gebruik
  Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in. Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen.
  Welzijn
  nervositeit en irritatie
  stress
  zelfvertrouwen
  Aromatische identiteit
  Karakter van het hout
  Emotionele impact
  De helderheid en de mentale scherpte begunstigen
  Een emotioneel evenwicht ontwikkelen
  Een sterke eigenwaarde ontwikkelen
  Zich bevrijden van afhankelijkheden, nefaste gewoontes
  Eco
  Ja

  Referentie
  OPMYCOB10

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!