• Eco

  Rollers voor emotioneel evenwicht

  Roller met bio Cisteroos

  "Ik krijg de schok niet verwerkt. Onmogelijk om verder te gaan, ik voel me koud, leeg, niet in staat om vooruit te gaan." Verdunning (3%) in vierge bio jojobaolie van de eerste koude persing Voorgesteld in rollerflesje van 10 ml voor cutaan gebruik

  Meer lezen

  € 6,36

  En Stock

  Zonneroosjesfamilie (Cistaceae)
  Latijnse benaming: Cistus ladaniferus
  Etherische olie verkregen door distillatie van twijgen en bladeren 
  Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd BE-BIO-01


  Voorstelling
  Deze mediterrane struik met witte bloemen produceert een etherische olie, gemakkelijk herkenbaar door haar aroma en haar viscositeit. Haar samenstelling is bijzonder complex daar bijna alle families van aromatische moleculen er aanwezig zijn.

  Eigenschappen
  Zie fiche van de etherische olie, 100 % concentraat (hieronder).

  Psycho-emotioneel vlak
  Het is dankzij de verdunning dat de cisteroos het best haar complexiteit openbaart. In zuivere toestand ontdekken we eerst de intense houtachtige en vrij droge toetsen. De warmere, zachtere, lichtere, zie bloemige toetsen uiten zich vervolgens. Deze aromatische progressiviteit is coherent met de emotionele werking van de etherische olie. Cisteroos, zeer gekenmerkt door het element "vuur", blaast onmiddellijk nieuw leven in wanneer men zich emotioneel leeg voelt na een traumatische gebeurtenis. Zich hernemen, zich vermannen: men vindt er de kwaliteit "concentratie" terug dat het merk is van deze etherische olie in al haar verschillende toepassingen. De verzachte en gerecentreerde geest zal zich vervolgens herschikken, zich beschikbaar maken voor meditatie en visualisatie. De fysiologische wijzigingen volgen dezelfde weg: eerst een bedrukt gevoel, zoals een cauterisatie door het eerste contact met dit vuurbestanddeel, vervolgens een ruime opening van het ademhalingssysteem en een stimulatie van de bloedcirculatie, en tenslotte de verdwijning van elke spanning op plaatsen waar ze zich uit, zoals de plexus solaris.      

  Gebruik
  Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in. Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen.

  Welzijn
  angst en paniek
  overgevoeligheid en emotioneel
  stress
  zelfvertrouwen
  Aromatische identiteit
  Karakter van het hout
  Emotionele impact
  Beschikbaar zijn voor meditatie, voor de spirituele openheid
  De helderheid en de mentale scherpte begunstigen
  De intuïtie, de inspiratie en de creativiteit begunstigen
  De verbondenheid begunstigen
  Gesteund worden tijdens een moeilijke periode
  Zich herstellen van een shocktoestand
  Eco
  Ja

  Referentie
  OPCILAB10

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!