• B-corp

    Routines voor het gelaat

    Routine Jeunesse & Eclat

    1 Reviews

    € 50,80Inclusief belasting

    Op voorraad


    In deze selectie

    • 1x

      Roos bio hydrolaat

      Het hydrolaat van Roos is het bio tonicum bij uitstek met de geur van een rozentuin, dat een glans geeft aan de doffe huid! Als gezichtslotion: ontsmettend, antirimpel, stimuleert de futloze huid... wat een veelzijdigheid! Doet de huid herleven en stralen!

    • 1x

      Herstellende bio balsemvloeistof

      Uw favoriete bio balsemvloeistof! Hydrateert en voorkomt veroudering van de huid. Ze tonifieert de gerimpelde en matte huid die stevigheid, elasticiteit en glans mist.

    • 1x

      Huile démaquillante Douceur bio

      Deze lichte, effectieve olie cleanser verwijdert onzuiverheden, make-up en zonneproducten zonder de huid te irriteren. De formule bevat regenererende rozenbottelolie en kalmerende zoete amandelolie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. De textuur wordt melkachtig bij contact met water, zonder vettig effect op de huid, voor een frisse, heldere teint.

    • 1x

      Sérum bio hydratant et repulpant

      This intensely moisturising organic and vegan serum quenches thirsty skin, calms tightness and plumps the skin. Its refreshing and anti-fatigue effect is immediate. Free of essential oils and perfumes, it is suitable for all skin types, even sensitive.