• B-corp

    Routines voor het gelaat

    Routine peau à imperfections

    € 55,35Inclusief belasting

    Niet op voorraad



    In deze selectie

    • 1x

      Tea tree bio etherische olie (Australië)

      Een onmisbare olie in de aromatherapie en Slow Cosmetics, met een enorm actieterrein. Zeer effectief bij dagelijkse kwaaltjes, zeer zuiverend, verleidt en verlicht de probleemhuid. Makkelijk te integreren in verschillende zelfgemaakte producten. Ze is afstotend en wordt samen met andere essentiële oliën verdampt. Ze brengt energie en stabiliteit.

    • 1x

      Rozemarijn verbenon bio hydrolaat

      Met haar zuiverende en ontsmettende eigenschappen, herstelt dit hydrolaat van bio rozemarijn verbenon de vette huid met neiging tot acné en reinigt de onzuiverheden. Voorkomt haaruitval en verzorgt de hoofdhuid in geval van schilfertjes. Toegevoegd aan mineraalwater, reinigt het de lever en ontdoet het lichaam van onzuiverheden. Haar energetisch parfum stimuleert het zelfvertrouwen.

    • 1x

      Reinigende verzorging

      Een neutraal product, met een opmerkelijke zachtheid, dat zowel geschikt is voor de huidverzorging als voor de haren. Verrijkt met een weinig Dode Zeezout garandeert deze shampoo een minerale bijdrage die geschikt is voor de meest gevoelige huid. Haar tarweproteïnen geven volume en vorm aan het haar. 100 % vegan.

    • 1x

      Zuivere aloë vera gel

      De zuivere aloë vera gel is de essentiële natuurlijke verzorging voor gelaat, haar en lichaam. Onze Bioflore aloë vera gel is rijk aan aloéverose met 94,9 % vers sap. De gel is zacht, bevat geen xantaangom (dat een chemische transformatie vereist) maar een 100 % natuurlijke gom. De keuze voor deze plantaardige gom doet de landbouwgemeenschap van Peru, het land van herkomst, leven.

    Een van de producten is niet beschikbaar