• B-corp

    Routines voor de toekomstige mama

    Future maman - Visage & Corps

    € 66,00Inclusief belasting

    Niet op voorraad



    In deze selectie

    • 1x

      Roos bio hydrolaat

      Het hydrolaat van Roos is het bio tonicum bij uitstek met de geur van een rozentuin, dat een glans geeft aan de doffe huid! Als gezichtslotion: ontsmettend, antirimpel, stimuleert de futloze huid... wat een veelzijdigheid! Doet de huid herleven en stralen!

    • 1x

      Avocado bio vierge plantaardige olie

      We bieden deze olie alleen in flesjes van 50 ml aan want het aanbod is lager dan de vraag. Bovendien creëert de grote avocadokweek in Mexico een massieve ontbossing... . 

    • 1x

      Basis gezichtscrème

      Bio basiscrème, hydraterend, licht en zacht voor het gezicht en de hals op basis van verzachtende zoete amandelolie, druivenpitolie die evenwicht brengt en beschermende kariteboter. De crème is zeer vloeibaar, goed doordringend, opmerkelijk hydraterend en zo verzachtend dat ze u ze kan gebruiken voor de gevoelige, zelfs allergische huid. Puur te gebruiken of met essentiële oliën of actieve cosmetische ingrediënten.

    • 1x

      Kariteboter BIO 100g

      De plantaardige bio kariteboter is een cosmeticaproduct op zich: natuurlijk, doeltreffend en veelzijdig. Geschikt voor alle huidtypes: herstelt zowel de droge en uitgedroogde huid, gekloofde handenen lippen, zonder droog haar te vergeten, of gekruld of kroezig haar. Een onmisbaar ingrediënt in uw huisgemaakte cosmeticabereidingen: lippenbalsem, crème, haarmasker, ...

    • 1x

      Huile démaquillante Douceur bio

      Deze lichte, effectieve olie cleanser verwijdert onzuiverheden, make-up en zonneproducten zonder de huid te irriteren. De formule bevat regenererende rozenbottelolie en kalmerende zoete amandelolie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. De textuur wordt melkachtig bij contact met water, zonder vettig effect op de huid, voor een frisse, heldere teint.

    Een van de producten is niet beschikbaar