• B-corp
    • Slow cosmétique

    Routines voor het haar

    Routine Cheveux bouclés

    € 38,86Inclusief belasting

    Op voorraad


    In deze selectie

    • 1x

      Rozemarijn verbenon bio hydrolaat

      Met haar zuiverende en ontsmettende eigenschappen, herstelt dit hydrolaat van bio rozemarijn verbenon de vette huid met neiging tot acné en reinigt de onzuiverheden. Voorkomt haaruitval en verzorgt de hoofdhuid in geval van schilfertjes. Toegevoegd aan mineraalwater, reinigt het de lever en ontdoet het lichaam van onzuiverheden. Haar energetisch parfum stimuleert het zelfvertrouwen.

    • 1x

      Zuivere aloë vera gel

      De zuivere aloë vera gel is de essentiële natuurlijke verzorging voor gelaat, haar en lichaam. Onze Bioflore aloë vera gel is rijk aan aloéverose met 94,9 % vers sap. De gel is zacht, bevat geen xantaangom (dat een chemische transformatie vereist) maar een 100 % natuurlijke gom. De keuze voor deze plantaardige gom doet de landbouwgemeenschap van Peru, het land van herkomst, leven.

    • 1x

      Verstuiver voor aluminium en hars flesje

      Deze verstuivingspomp past zich specifiek aan aan onze hydrolaat flesjes van 200 ml in alu en hars zonder bisfenol A. Ze zorgt voor een aangename verstuiving van microdruppeltjes van het hydrolaat en natuurlijke schoonheidslotions.

    • 1x

      Broccoli bio plantaardige olie 30 ml

      De bio plantaardige olie van Broccoli is een uitzonderlijk natuurlijk verzorgingsproduct om het haar te ontwarren, te omhullen, te voeden en te doen glanzen. Het is de bondgenoot van elk type haar, vooral gekruld haar, kroezig of pluizig haar. Het heeft een gelijkaardige werking aan silicone, maar zonder het haar te verzwaren of te verstikken, en zonder nefast effect op de natuur... magisch, toch?

    • 1x

      Heemstwortel bio plantenpoeder 100g

      Met haar hoog gehalte aan plantenslijmen is heemst een natuurlijk ontwarmiddel dat het haar glad en mooi maakt. Kan ook perfect dienen als gezichtsverzorging dankzij. haar kalmerende en verzachtende eigenschappen, vooral voor de gevoelige, geïrriteerde, droge of uitgedroogde huid.

    Slow cosmétique
    Ja