• B-corp
    • Slow cosmétique

    Routines voor het haar

    Cheveux Anti-pellicules

    € 39,25Inclusief belasting

    Op voorraad


    In deze selectie

    • 1x

      Zoete Amandel bio vierge plantaardige olie

      De plantaardige bio zoete amandelolie is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te verzachten. Met haar zachtheid kalmeert ze jeuk en irritaties. Ze voedt, verzorgt en voorkomt deshydratatie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Amandelolie wordt ook aangeraden bij verzorging van de allerkleinsten, in massageolie of andere verzorging.

    • 1x

      Reinigende verzorging

      Een neutraal product, met een opmerkelijke zachtheid, dat zowel geschikt is voor de huidverzorging als voor de haren. Verrijkt met een weinig Dode Zeezout garandeert deze shampoo een minerale bijdrage die geschikt is voor de meest gevoelige huid. Haar tarweproteïnen geven volume en vorm aan het haar. 100 % vegan.

    • 1x

      Verstuiver voor aluminium en hars flesje

      Deze verstuivingspomp past zich specifiek aan aan onze hydrolaat flesjes van 200 ml in alu en hars zonder bisfenol A. Ze zorgt voor een aangename verstuiving van microdruppeltjes van het hydrolaat en natuurlijke schoonheidslotions.

    • 1x

      Atlasceder bio hydrolaat

      Hydrolaat van bio Atlasceder activeert het lymfestelsel en werkt drainerend. Heeft een algemeen antiseptische werking, specifiek naar de urinewegen toe. Lotion voor verzorging van de hoofdhuid bij jeuk, schilfers. Lotion voor voetverzorging bij jeuk en bij zweten.

    • 1x

      Cade bio etherische olie

      De etherische olie van bio Cade herstelt het evenwicht bij vet haar, met roos of irritatie. Brengt glans aan dof en vermoeid haar. Haar decongestieve eigenschappen maken er ook een goed ingrediënt van voor natuurlijke verzorging tegen cellulitis. Tot slot is het kalmerende houtachtig aroma goed om angsten te verzachten, de innerlijke veiligheid en onafhankelijkheid te stimuleren.

    Slow cosmétique
    Ja