• Slow cosmétique

  Routines

  Cheveux Anti-pellicules

  € 31,86

  Op voorraad


  Dit pakket bevat

  • 1x

   Zoete Amandel bio vierge plantaardige olie

   De plantaardige bio zoete amandelolie is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te verzachten. Met haar zachtheid kalmeert ze jeuk en irritaties. Ze voedt, verzorgt en voorkomt deshydratatie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Amandelolie wordt ook aangeraden bij verzorging van de allerkleinsten, in massageolie of andere verzorging.

  • 1x

   Reinigende verzorging

   Een neutraal product, met een opmerkelijke zachtheid, dat zowel geschikt is voor de huidverzorging als voor de haren. Verrijkt met een weinig Dode Zeezout garandeert deze shampoo een minerale bijdrage die geschikt is voor de meest gevoelige huid. Haar tarweproteïnen geven volume en vorm aan het haar. 100 % vegan.

  • 1x

   Atlasceder bio hydrolaat

   Hydrolaat van bio Atlasceder activeert het lymfestelsel en werkt drainerend. Heeft een algemeen antiseptische werking, specifiek naar de urinewegen toe. Lotion voor verzorging van de hoofdhuid bij jeuk, schilfers. Lotion voor voetverzorging bij jeuk en bij zweten.

  • 1x

   Cade bio etherische olie

   De etherische olie van bio Cade herstelt het evenwicht bij vet haar, met roos of irritatie. Brengt glans aan dof en vermoeid haar. Haar decongestieve eigenschappen maken er ook een goed ingrediënt van voor natuurlijke verzorging tegen cellulitis. Tot slot is het kalmerende houtachtig aroma goed om angsten te verzachten, de innerlijke veiligheid en onafhankelijkheid te stimuleren.

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  RCPELL

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!