En Stock

Bio synergie "Arômes de Sérénité" in spray

€ 10,75
Inclusief belasting
Aromatische mengeling voor meer sereniteit, om te verstuiven. Verdunde versie van onze synergie "Arômes de Sérénité" puur. Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving
De Arômes de Sérénité (Aroma's voor Sereniteit), onze antistress synergie, wordt al jarenlang gewaardeerd. Een cocktail van etherische oliën met uitzonderlijke zachte, evenwichtige en gecentreerde aroma's. Ze is neurotonisch, harmoniserend en ze zal u helpen u terug te brengen tot de essentie in geval van stress, nerveuze zwakte, inwendige opwinding,... U gebruikt het om uw dag zonder stress te beleven en/of een natuurlijke en herstellende nachtelijke rust te begunstigen. 


Deze synergie is verdund (met 30 % van aromatische bestanddelen) in zeer fijne bio druivenpitolie en staat dus een praktisch en onmiddellijk gebruik toe- uitsluitend bestemd voor cutaan gebruik

(Bij de bio etherische oliën van fijne lavendel, bittere sinaasappel, rode mandarijn, marjolein, rooms kamille, scharlei, ylang ylang, atlasceder). Alle bio etherische oliën zijn afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys-be.Verdund in de fijne "winterised" bio druivenpitolie.

Gebruiksaanwijzingen

Verstuif, op elk moment van de dag, om te vermijden overbelast te worden door stress, één of twee keer onmiddellijk op de huid. Dit kan op volgende wijzen:

  • op de binnenkant van een pols, wrijf vervolgens de polsen over elkaar, adem diep de vrijgekomen aroma in.  
  • in een elleboogholte, wrijf vervolgens met de binnenkant van de tegenovergestelde pols
  • op de plexus solaris- laat het binnendringen door een langzame cirkelvormige massage (ideale toepassing voor 's avonds, om zich los te maken van de zorgen tijdens de dag en een herstellende slaap te bevorderen).
9918 Items
Bioflore
SAS30
2016-02-09
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
angst en paniek
nervositeit en irritatie
slaap
stress

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

25-06-2020

Bonne nuit !

Lors du coronavirus, j'étais extrêmement tendue et j'avais du mal à m'endormir. J'ai testé plusieurs produits mais finalement, j'ai retrouvé un sommeil apaisé grâce à l'arôme de sérénité. Quelques gouttes sur le plexus solaire et je m'endors sans souci.

Write your review

Bio synergie "Arômes de Sérénité" in spray

Aromatische mengeling voor meer sereniteit, om te verstuiven. Verdunde versie van onze synergie "Arômes de Sérénité" puur.

Write your review