Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Bio synergie energetisch haarmasker

Certisys

Een revitaliserend haarmasker, dat tonisch inwerkt op de hoofdhuid. Kan ook toegevoegd worden aan een neutrale shampoo, in een dosis rassoul, of gebruikt worden in een haarlotion in combinatie met een hydrolaat.

Meer details ...

8,18 €

Beschikbaarheid En Stock

Draagt bij tot het geven van volume aan fijne haren. Helpt haaruitval, van om het even welke oorsprong, tegen te houden. Deze voorstelling van zuivere etherische oliën opent u de deuren naar verschillende toepassingsmogelijkheden. 


Gebruiksmogelijkheden:

  • Als masker: 10 % van de samenstelling in 95 % van de jojoba olie. Uitsmeren op de hoofdhuid, frictioneren met langzame en cirkelvormige bewegingen (het is de hoofdhuid die beweegt, niet de vingers!), en laat tussen 1 uur tot de hele nacht inwerken alvorens het te wassen met een shampoo. De jojoba draagt bij tot het weer in evenwicht brengen van de talgproductie, of de haren nu droog of vettig zijn.
  • Als haarlotion: kies een hydrolaat: hydrolaat van roze als stimulerend middel voor de hoofdhuid, hydrolaat van rozemarijn verbenon voor de vettige haren, hydrolaat van kamille voor de jeukende hoofdhuid. Voeg aloë gel, het volume van een hazelnoot, toe aan 100 ml hydrolaat voor het evenwicht van de pH. Voeg 5 ml van de samenstelling Energétique Cheveux, wat overeenkomt met 100 druppels. Goed schudden alvorens het op de hoofdhuid aan te brengen.  
  • 3 à 4 druppels in uw neutrale shampoo dosis
  • dezelfde dosis kan toegevoegd worden in een dosis rhassoul (aanlengen met water), wat de beschermende laag van de hoofdhuid en de haren bewaard. Af en toe rhassoul in plaats van een shampoo: dat is een goed idee!

Cineol-rozemarijn*, ylan ylang*, atlasceder*, Pimenta officinalis*, gember*.
Etherische oliën afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys-Be.

  • Bio certifié
    • Oui

19 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :