Niet op voorraad

'Overzeese zoetheid' - bio aromasynergie

€ 11,90
Inclusief belasting
Biologische aromatische samenstelling voor verneveling, voor uw emotionele evenwicht. Meer weten
Inhoud
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Met essentie van zoete sinaasappel, etherische oliën van citronella van Java, nootmuskaat, kruidnagel, ylang-ylang, kaneelschors. Alle etherische oliën zijn afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys-be. 

Deze mengeling voor verdamper, sinds enkele jaren gewaardeerd, werd geherformuleerd op basis van etherische bio oliën. Niets hypnotisch in deze weelderige synergie maar wat men nodig heeft om zich te beschermen tegen stress en om elk moment intens te beleven. De fruitige basis geeft het gevoel van levensvreugde, het emotionele evenwicht. De plantaardige toets verschaft zijn potentieel aan openheid naar anderen toe. De bloemen- en kruidige toetsen vullen elkaar aan en brengen - met mate - enthousiasme en sensualiteit mee.  

U zal beslissen over de context waarin u deze Overzeese Zoetheid zal gebruiken: feest, diner, gunstige sfeer in uw professionele omgeving of in uw winkel, intimiteit, … Haar capaciteit, om te helpen u te concentreren op het moment, zal nuttig zijn in verschillende omstandigheden.

Ons advies
Het is eveneens een antidepressivum ten dienste van zij die te veel aan het verleden denken of die te veel speculeren over de toekomst. Nogmaals, perfect om de tijd te laten stoppen.

Bioflore
DDOB30
2004-11-25
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
angst en paniek
neerslachtigheid en moedeloosheid
stress

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

'Overzeese zoetheid' - bio aromasynergie

Biologische aromatische samenstelling voor verneveling, voor uw emotionele evenwicht.

Write your review