• Slow cosmétique

  Koffertjes

  Basisproducten voor het haar

  De 3 basisproducten voor een natuurlijke, eenvoudige en efficiënte haarroutine! Plantaardige verzorging om elk haartype te versterken, te verfraaien en te onderhouden!

  Meer lezen

  € 13,22

  Laatste items in voorraad

  Dit tasje bevat:

  Een Biotonic haarmasker – 100 ml
  Geschikt voor elk haartype. Een combinatie van de beste plantaardige oliën om het haar mooi te maken en een synergie van etherische oliën die de groei stimuleren, haaruitval bestrijden en het evenwicht van de hoofdhuid bevorderen.
  Gebruik: 1 keer per week, masseer enkele druppels op de hoofdhuid, laat 20 minuten tot een nacht inwerken vooraleer het haar te wassen.

  Grijze rhassoul ultrafijn – 50 g
  Deze ‘aarde die wast’ is een volkanische klei die de haren en de huid wast, zonder tensides, op een zachte manier en 100% biologisch afbreekbaar.
  Gebruik: 1 keer per week, als alternatief voor gewone shampoo. Meng 4 eetlepels rhassoul in voldoende lauw water om een smeuïge pasta te maken. Breng aan op vochtig haar, masseer, laat 2 tot 5 minuten rusten en spoel uit.

  Bio heemstwortelpoeder – 50 g
  Met haar hoog gehalte aan plantenslijmen is heemst een natuurlijk ontwarmiddel dat het haar glad en mooi maakt. 
  Gebruik: samen met rhassoul, voeg 2 eetlepels poeder toe aan de rhassoul (recept hierboven) voor een beschermend en ontwarrend effect. U kan het ook combineren met andere plantenpoeders en klei en zelf haarmaskers maken.

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  KITCHEVEUX

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!