Bij Bioflore is bio sinds 20 jaar onze reden van bestaan!

U vindt bij ons meer dan 200 bio etherische oliën, plantaardige oliën, hydrolaten (100 % natuurlijke distillatie van planten) en ook ingrediënten en verpakkingen om zelf uw natuurcosmetica te maken.

Certisys

Onze bioproducten dragen het EU-logo van de de biologische landbouw.

Om de certificaten te downloaden: www.certisys.eu

Eco Garantie Onze cosmetica voldoen aan het Ecogarantie-lastenboek
Slow Cosmétique

Geselecteerd merk “Slow Cosmétique”

GESCHENK !

vanaf 70 EUR!

Meer informatie

Gratis verzending !

vanaf 39 EUR!

Meer informatie

 

Onze opleidingen in het Frans

Meer informatie

Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Bioflore, aromatherapie sinds 1993.

Bioflore, zorgvuldige keuzes, naadloze continuïteit.

André Bitsas zet de eerste lijnen uit. In het begin van Bioflore creëerde hij een gamma dat was samengesteld uit chemisch gedefinieerde etherische oliën, hydrolaten en plantaardige oliën afkomstig van de gecontroleerde biologische landbouw, een ware precursor toen! André heeft zich vervolgens omringd door een kleine groep van gediplomeerde herboristen en ontwikkelde Bioflore-specialiteiten en een gamma van ingrediënten om zelf cosmeticaproducten te maken. Vandaag is het merk Bioflore laureaat van het label Slow Cosmétique en is gecertificeerd door Certisys.

Dankzij hoge kwaliteitsproducten, met het “bio”- of “eco”-label, stimuleren we het welzijn, de gezondheid en de milieukwaliteit. Onze voorgestelde oplossingen zijn, van nature, niet belastend en niet giftig. We houden niet van de pure verkoop: we informeren en begeleiden zij die ons vertrouwen, om hen te helpen hun bestaan te leiden met levensintelligentie.

Bioflore blijft een menselijk bedrijf met als roeping de leercapaciteit en het aanpassingsvermogen van eenieder te stimuleren. Om ons project grond te geven heeft André Bitsas, de oprichter van Bioflore, de Ecole d’Aromathérapie Appliquée gecreëerd. Tot op vandaag zijn de opleidingen alleen beschikbaar in het Frans.