• B-corp

  Routines voor de toekomstige mama

  Future maman - Corps

  € 33,23

  Op voorraad


  In deze selectie

  • 1x

   Avocado bio vierge plantaardige olie

   We bieden deze olie alleen in flesjes van 50 ml aan want het aanbod is lager dan de vraag. Bovendien creëert de grote avocadokweek in Mexico een massieve ontbossing... . 

  • 1x

   Reinigende verzorging

   Een neutraal product, met een opmerkelijke zachtheid, dat zowel geschikt is voor de huidverzorging als voor de haren. Verrijkt met een weinig Dode Zeezout garandeert deze shampoo een minerale bijdrage die geschikt is voor de meest gevoelige huid. Haar tarweproteïnen geven volume en vorm aan het haar. 100 % vegan.

  • 1x

   Kariteboter BIO 100g

   De plantaardige bio kariteboter is een cosmeticaproduct op zich: natuurlijk, doeltreffend en veelzijdig. Geschikt voor alle huidtypes: herstelt zowel de droge en uitgedroogde huid, gekloofde handenen lippen, zonder droog haar te vergeten, of gekruld of kroezig haar. Een onmisbaar ingrediënt in uw huisgemaakte cosmeticabereidingen: lippenbalsem, crème, haarmasker, ...

  • 1x

   Muskusroos bio vierge plantaardige olie

   Een van de meeste gekende herstellende en verjongende oliën! Ideaal plaatselijk op een rijpe huid, of een probleemhuid. Voor een meer uitgebreid gebruik kan u de olie mengen met arganolie of meer neutrale abrikozenkernolie want deze olie is krachtig.