Kerstmis winkel

Ontdek onze selectie van ethische, ecologische en natuurlijke geschenkideeën voor Kerstmis. Vind het perfecte geschenk tussen onze etherische olie dozen, aromatherapie boeken, DIY cosmetica kits en andere natuurlijke schatten tegen zeer lage prijzen. De selectie van het Bioflore team van favorieten om uw geliefden te plezieren met natuurlijke en trage geschenken die zin hebben!

Cadeausets

Onze poëtische cadeausets combineren je favoriete verzorgingsproducten tot zintuiglijke en betoverende cadeaus. Deel je liefde voor plantaardige schoonheid met degenen van wie je houdt.

Winter Liedjes

Ontworpen voor het koude seizoen, beschermende gezichtsolie en fluweelzachte lichaamsverzorging. Troostrijk duo met amandel-, citrus- en peperkoekgeuren, om bij te dromen op ijskoude dagen.

Kleine dingetjes

Betaalbare geschenken om te behagen zonder de bank te breken. Nuttige, plasticvrije, ecologische en zintuiglijke geschenken om uw liefde voor planten en aromatherapie te delen. Niet slecht, hè?

Care & hoofdband duetten

4 geschenkduo's om jezelf aan te bieden om je huid te verzorgen. Elk duo bestaat uit een Bioflore huidverzorgingsproduct en een miKamino gezichtsband, verkrijgbaar in 3 kleuren.

Magie van essentiële oliën

Olfactorische wonderen die goed zijn voor lichaam en geest. Onze droom aromatherapie selectie om uw dierbaren kennis te laten maken met de voordelen van biologische essentiële oliën.

"LUNES" line

Geïnspireerd door vrouwelijke kruidendokters en geneeskrachtige planten. Twee troostende behandelingen, met magische geuren, om te verlichten en te troosten voor en tijdens de manen.

Een geliefde, een vader...

Ethische en biologische cadeau-ideeën om de mannen in je leven een plezier te doen. Massage olie voor sport, essentiële olie diffuser, aftershave kit, houtachtig geurende zepen voor bosliefhebbers...

Prachtige cadeaukaart

Met onze magische cadeaukaart vergist u zich nooit! Kies het gewenste bedrag en stuur de kaart onmiddellijk per mail naar de gelukkige, of druk de kaart thuis af. *alleen voor particulieren

Uw doos samenstellen

Maak je eigen geschenkdoos op maat met deze milieuvriendelijke kartonnen doos versierd met botanische illustraties. Kies de behandelingen die je je geliefden wilt geven en verpak ze prachtig in deze doos!