• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Plantaardige oliën

  Muskusroos bio vierge plantaardige olie

  1 Reviews

  Rijk aan Omega 3 en 6 en vitamine A, biedt het een krachtige celvernieuwende werking voor de rijpere, vermoeide huid.

  Meer lezen

  € 14,06

  Op voorraad

  Daar ze zeer rijk is aan essentiële vetzuren en zeer gevitamineerd is, getuigt Muskusroosolie van opmerkelijke celregenererende eigenschappen.

  Ze is rijk aan polyonverzadigde vetzuren van de 2 families: omega 3 en omega 6, ze bevat een redelijk actieve vorm van vitamine A.

  Ze heeft ontelbare toepassingen voor huidproblemen: devitalisatie, droogheid, gekloofd, desquamatie, hyperpigmentatie en couperose, eveneens bij recente en oude littekens.

  In de aromatherapie is deze hulpstof verre van neutraal en voorbehouden voor dermatologische samenstellingen. Bij behandeling specifiek van de 'sinaasappelhuid', gebruikt u deze olie opdat de huid stevig blijft, tegelijkertijd met etherische oliën.

  Kan ook inwendig gebruikt worden: voor een gunstig effect op hart- en bloedvaten, het vrouwelijke hormonale evenwicht, ...

  Ingrediënten: Rosa rubiginosa of Rosa canina, Tocoferol, Helianthus annuus zaadolie

  Voedselkwaliteit

  Plantaardige olie gewonnen door eerste koude persing van de zaden

  Oorsprong: Bulgarije / Afrika / Zuid-Amerika / Chili / Polen, afhankelijk van de partij

  Hoofdbestanddelen:

  • linolzuur, 35 - 60
  • linoleenzuur, 18 - 38

  Aangezien de productie van Muskusroosolie van Chileense oorsprong sterk verminderd is, werd de vraag logischerwijs verplaatst naar de wilde rozen van het Europees continent waaronder de muskusroos van Chili maar één van de vele variëteiten is. Ook al is deze van Europese oorsprong, de term "muskusroos" blijft behouden voor deze olie waarin we dezelfde overheersende essentiële vetzuren vinden, nl. linolzuur en linoleenzuur. Zij geven aan deze olie hetzelfde aroma en discrete kleur als die van Chileense oorsprong.

  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  ean13
  5425038836684

  Referentie
  HVRORUB50-VITE