• B-corp
    • Slow cosmétique

    Natuurlijke schoonheid

    Oranjebloesem hydraterend serum

    Een intens hydraterend serum, verrijkt met oranjebloesem hydrolaat voor een kalmerende bloemengeur.

    Meer lezen

    € 13,95Inclusief belasting

    Op voorraad

    Hier is een vernieuwde versie van je favoriete hydraterende serum! Dezelfde formule als het Damask Rose Moisturising Serum, maar nu verrijkt met organisch oranjebloesem hydrolaat.

    De handtekening van onze Bioflore-serums: een hydrolaatbasis, geen water, voor kruidige behandelingen boordevol planten, zonder overbodige ingrediënten en actieve samenstellingen voor je huid.

    Dit gezichtsserum met hyaluronzuur van plantaardige oorsprong biedt :

    • Intens hydraterende werking voor de vochtarme, oncomfortabele, trekkerige huid dankzij hyaluronzuur van twee molecuulgewichten, gecombineerd met plantaardige glycerine en Aloë vera gel.
    • Een opvullende, gladmakende werking voor alle huidtypes vanaf 30 jaar: het geeft de teint een anti-vermoeidheidseffect dankzij de werking van hyaluronzuur, dat fijne lijntjes en rimpels opvult.

    De frisse, lichte en niet-vette textuur van dit serum maakt het tot een moisturizer die geschikt is voor alle huidtypes, zonder comedogene effecten.

    Het laat de huid achter met een delicate, kalmerende geur van sinaasappelbloesem (verslavend, volgens het Bioflore team!!). Er is geen parfum toegevoegd, het is het hydrolaat dat deze verzorging haar heerlijke geur geeft.

    INCI: Citrus aurantium bloemenwater*, Natriumhyaluronaat, Aloë barbadensis bladsap*, Benzylalcohol, Glycerine, Aqua, Caesalpinia spinosa gom, Dehydroazijnzuur, Natrium levulinaat, Glyceryl caprylaat, Natrium anisaat.
    *Afkomstig van biologische landbouw

    Verpakking: 30 ml matglazen flesje met glazen pipet

    Bewaren: koel en donker bewaren.

    Biologisch Oranjebloesem hydrolaat: Een huidtoner die kalmeert, balanceert en regenereert. Het verfraait alle huidtypes en hult ze in haar onvergelijkbare zoete, bloemige geur.

    Een duo van veganistisch hyaluronzuur (concentratie van 2%)

    • Hoog moleculair gewicht: Dit is een grote molecule. Het is volumineus en werkt op het oppervlak van de opperhuid, waar het een beschermende film vormt om uitdroging van de huid te voorkomen.
    • Laag moleculair gewicht: hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht is een kleinere molecule. Dankzij zijn grootte dringt het dieper door. Het werkt in de diepere lagen van de opperhuid, waar het water vasthoudt voor een betere hydratatie en een voller oppervlak. Het helpt ook de synthese van natuurlijk hyaluronzuur te stimuleren.

    Biologische aloë vera gel heeft een hydraterende, verzachtende en helende werking voor een complete hydraterende synergie.

    Breng een paar druppels serum aan op je gereinigde gezicht en werk het product in de huid, gevolgd door je gebruikelijke gezichtsvloeistof, plantaardige olie of crème.

    Dit serum is geschikt voor alle huidtypes, met name de vochtarme huid.

    • Buiten bereik van kinderen bewaren
    • Alleen voor uitwendig gebruik

    Huidtype
    droge huid
    gemengde huid
    gevoelige huid
    normale huid
    Gezicht
    uitdroging
    Slow cosmétique
    Ja

    ean13
    5425038840698

    Referentie
    SAHBFO30