Niet op voorraad

Bio geraffineerde Kariteboter

€ 6,66
Inclusief belasting
Kariteboter kan gebruikt worden als  natuurlijke cosmetica , geschikt voor de droge en de uitgedroogde huid.  Meer weten
Gewicht
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Butyrospermum parkii
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door BE-BIO-01

Kariteboter kan gebruikt worden als natuurlijke cosmetica, geschikt voor de droge en de uitgedroogde huid. Het begunstigt de circulatie op gebied van de haarvaten door een nieuwe zuurstoftoevoer naar het weefsel. Het versnelt de genezing van wonden, het helpt in geval van droge dermatoses die gepaard gaan met desquamatie, het behandelt gekloofde en gesprongen handen, het regenereert de opperhuid met overtuigende resultaten tegen zweren, zwangerschapsstriemen, eczeem,... Het beschermt de huid tegen de zon... en helpt de bruine kleur van het zonnen te verlengen.

Tijdens de realisatie van de crèmes, brengt het haar eigen vermogens mee en dient ze als bindmiddel dat wordt toegevoegd in de oliefase (max. 5%). De smelttemperatuur is vrij laag (ongeveer 35° C). In grotere verhouding, en meestal in combinatie met cacaoboter, dient het om was en balsems te maken, onder andere de balsems voor lipverzorging.  

Bioflore
ICBKB100
2013-08-02
Bio gecertificeerd
Ja
Haar
voeden en sublimeren
Haartype
droog haar
krullend en kroezig haar
Gezicht
droogheid
gevoeligheden
rimpels en kraaienpootjes
stevigheidsverlies
uitdroging
Huidtype
droge huid
gevoelige huid
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid
Lichaam
after sun
droogheid
gerçure et crevasse
irritaties
striemen
uitdroging

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Bio geraffineerde Kariteboter

Kariteboter kan gebruikt worden als natuurlijke cosmetica, geschikt voor de droge en de uitgedroogde huid. 

Write your review