poudre de noyau d'amande - exfoliant
  poudre de noyau d'amande - exfoliant
  • B-corp
  • Eco
  • Slow cosmétique

  Plantaardige ingrediënten

  Peeling van bio amandelpitpoeder

  Dit bio amandelpitpoeder heeft een krachtige peelende werking en verwijdert op doeltreffende wijze dode onzuiverheden en dode cellen. U voegt haar gemakkelijk toe aan uw huisgemaakte verzorgingsrecepten zoals een natuurlijke peeling voor lichaam en gelaat, peeling zeep of crème.

  Meer lezen

  € 4,17

  Op voorraad

  Voorstelling

  Het biologisch amandelpitpoeder ontstaat uit zeer fijn versnipperde en gezeefde amandelpitten, geschikt voor cosmetisch gebruik.

  Dit poeder is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar, ideaal om peelingrecepten thuis te realiseren voor uw scrubbeurten voor gelaat en lichaam.

  Krachtige peeling om in de diepte te scrubben, de huid te tonifiëren, verzachten en gelijk te maken.

  Gebruik

  Het biologisch olijfpitpoeder is makkelijk toe te voegen in uw DIY cosmeticarecepten: peeling zeep, gel, scrubcrème, peeling voor gelaat en lichaam, voor de voeten, ...

  We bevelen een peeling van het lichaam en gelaat per week aan, altijd gevolgd door een voedende en hydraterende verzorging, bv. met een plantaardige olie.

  Dosering: 3 à 10% van uw bereiding

  Tip: voor uw eigen peelingrecepten, denk eraan om een 'vette' substantie toe te voegen zoals een plantaardige olie, een plantaardige boter of een oliemaceraat om uitdroging van de huid te voorkomen.

  Voor een peeling gel voor het lichaam, voeg het olijfpitpoeder toe aan de Bioflore aloë vera gel, masseer de vochtige huid en reinig dan met water.

  Voor een zachte peeling melk voor het lichaam, voeg het olijfpitpoeder toe aan de neutrale bodymilk van Bioflore, masseer zacht op de huid en reinig met water.

  Eco
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  ICEXAM30

  Recept

  Rijke balsem met amandel voor lichaamsscrub