• -30%
Poudre de noyau d'olive - exfoliant
Poudre de noyau d'olive - exfoliant
  • B-corp
  • Eco
  • Slow cosmétique

Plantaardige ingrediënten

Peeling van bio olijfpitpoeder

Dit plantaardige en natuurlijke olijfpitpoeder heeft een krachtige peelende werking en verwijdert op doeltreffende wijze dode onzuiverheden en dode cellen. U voegt haar gemakkelijk toe aan uw huisgemaakte verzorgingsrecepten zoals een natuurlijke peeling voor lichaam en gelaat, peeling zeep of crème. Biologisch afbreekbaar, vervuilt het aquatisch milieu niet.

Meer lezen

€ 1,85

€ 2,64

Op voorraad

Voorstelling

Het biologisch olijfpitpoeder ontstaat uit zeer fijn versnipperde olijven, geschikt voor cosmetisch gebruik.

Dit poeder is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar, ideaal om peelingrecepten thuis te realiseren voor uw scrubbeurten voor gelaat en lichaam.

Krachtige peeling om in de diepte te scrubben, de huid te tonifiëren, verzachten en gelijk te maken.

Gebruik

Het biologisch olijfpitpoeder is makkelijk toe te voegen in uw DIY cosmeticarecepten: peeling zeep, gel, scrubcrème, peeling voor gelaat en lichaam, voor de voeten, ...

We bevelen een peeling van het lichaam en gelaat per week aan, altijd gevolgd door een voedende en hydraterende verzorging, bv. met een plantaardige olie.

Dosering: 3 à 10% van uw bereiding

Tip: voor uw eigen peelingrecepten, denk eraan om een 'vette' substantie toe te voegen zoals een plantaardige olie, een plantaardige boter of een oliemaceraat om uitdroging van de huid te voorkomen.

Voor een peeling gel voor het lichaam, voeg het olijfpitpoeder toe aan de Bioflore aloë vera gel, masseer de vochtige huid en reinig dan met water.

Voor een zachte peeling melk voor het lichaam, voeg het olijfpitpoeder toe aan de neutrale bodymilk van Bioflore, masseer zacht op de huid en reinig met water.

Eco
Ja
Slow cosmétique
Ja

Referentie
ICEXOL30

Recept

Zelfgemaakte cadeautjes