Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Geurig Alant

Certisys

Het hydrolaat van Alant is krachtig slijmoplossend en expectorant bij problemen met de luchtwegen. Tonisch, kalmerend, versterkend en regulerend voor het cardiovasculaire systeem, verlaagt hoge bloeddruk, antiseptisch.  

Meer details ...

6,20 €

Beschikbaarheid En Stock

Inula graveolens
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE-BIO-01

Als lotion voor het gezicht: evenwichtig, zuiverend, verfrissend, tonisch- op deze manier brengt het hydrolaat het rijke energetische potentieel van alant over aan het organisme, die het vermogen heeft al onze functies in beweging te brengen, waarvan in het bijzonder de geest van geniet: bevrijden van spanningen en angst, hij verkrijgt een bijzondere helderheid en een intense capaciteit van intuïtie.  

Door het toe te voegen bij een drankje: verlicht chronische verstoppingen van de luchtwegen- verzacht het hart-en vaatstelsel wanneer de nerveuze spanningen op deze plaats hoofdzakelijk een emotionele oorzaak hebben- draineert het urinestelsel (nuttige functie in geval van chronische infecties op deze plaats)- bevordert de spijsvertering.

Ons advies
Een zachte manier om het potentieel van geurende alant te gebruiken terwijl haar etherische olie voorzichtigheid en kennis vereist. We herinneren ons dat alant deel uit maakt van de botanische familie van de samengesteldbloemigen, zoals de strobloem of de rooms kamille, wat betekent dat complexiteit en sterkte uiteraard aanwezig zijn. Alant, dat moet men uitproberen en beleven! Het is moeilijk om zo'n aroma te bewoorden, waar luchtige vleugjes zich mengen met eerder verrassende dierlijke en minerale toetsen. Indien u zich verstijft of geblokkeerd voelt (deze kennis ruim bekijken), reken dan op alant om u terug in een spirituele, energetische beweging te brengen.

  • Bio certifié
    • Oui

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :