En Stock

Bio glycerine 98-101 %

€ 4,60
Tax included
Glycerine bio 98-101 % (zuiverheid gedefinieerd volgens de droge massa), ontstaan uit soja en maïs, zonder palmolie, zonder GGV. Kan zowel voor cosmetische als culinaire bereidingen dienen. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Plantaardige glycerine bio
INCI : glycerin

Glycerine is een verzachtend middel, het maakt soepel en strijkt huid en haren glad. Glycerine heeft de eigenschap om water en lucht te absorberen, waardoor de huid diep gehydrateerd blijft. Het is een bevochtigend en hydraterend additief voor de huid- en  haarverzorging, ze lost op in water of alcohol. Plantaardige glycerine is een additief naar keuze om in kleine hoeveelheden te verwerken in uw schoonheidsrecepten (2 - 8 % maximum). Glycerine is een transparante, kleverige, kleur- en geurloze vloeistof, is niet toxisch en heeft een zoete smaak.

8752 Items
Bioflore
ICGLB100
2015-07-27
Cheveux
apporter de la brillance
lisser et dompter les frisottis
nourrir et sublimer
Type de cheveux
cheveux abîmés
cheveux bouclés et crépus
cheveux colorés
cheveux fatigués
cheveux secs
Visage
déshydratation
sensibilités
sécheresse
Type de peau
peau déshydratée
peau mature
peau normale
peau sensible
peau sèche
Corps
déshydratation
irritations
sécheresse

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Log in om een ​​reactie te plaatsen.

Write your review

Bio glycerine 98-101 %

Glycerine bio 98-101 % (zuiverheid gedefinieerd volgens de droge massa), ontstaan uit soja en maïs, zonder palmolie, zonder GGV. Kan zowel voor cosmetische als culinaire bereidingen dienen.

Write your review