En Stock

Litsea bio etherische olie

€ 3,55
Inclusief belasting
De etherische olie van bio Litsea is één van de beste etherische oliën om slechte geuren te verwijderen, wordt vaak gebruikt als insectenwerend middel. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Beschrijving

Laurierfamilie (Lauraceae)

Latijnse benaming: Litsea cubeba

Etherische olie verkregen door distillatie van de zaden

Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling

Deze boom uit Zuidoost-Azië geeft ons een populaire etherische olie, zeer rijk aan aldehyden, hoofdzakelijk citralen. In een biochemie kunnen citralen irriterend zijn bij een langdurig gebruik. Deze litsea is afkomstig uit Vietnam en bevat bijna 15 % limonenen, een ingrediënt dat de potentiële agressiviteit van citralen modereert en haar een aangename fruitige nuance geeft.

Eigenschappen*

De etherische olie van litsea is anti-inflammatoir en kalmerend. Door haar reukkwaliteiten en haar democratische prijs, is het gebruik van de exotische verbena zeer populair geworden bij verdampingen. Met dit gebruik is ze in staat het nuttige aan het aangename te koppelen aangezien het één van de beste etherische oliën is om slechte geuren te verwijderen.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst.

Psycho-emotioneel vlak

Het aroma van litsea is één van de meest aangename dat men kan vinden: ze is scherp en fruitig en heeft een citroengeur. Deze etherische olie jaagt op zwaarmoedigheid, stimuleert de gezelligheid, vergemakkelijkt de openheid naar anderen. Haar bevrijdend effect drukt zicht volledig uit, in tegenstelling tot een Lippia citriodora.

Ons advies

Een grote klassieker van de aromaverdampers. Opgelet bij overmatig gebruik: deze remedie tegen zwaarmoedigheid kan slaapverwekkend worden. De oplossing: het combineren (essentie van sinaasappel, etherische olie van rozenhout, enz,…).

9426 Items
Bioflore
HELICUB10
2004-11-16
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
angst en paniek
gewrichtsproblemen
moeilijke spijsvertering
neerslachtigheid en moedeloosheid
slaap
stress
Fysiologische impact
Matigt de inflammatoire intensiteit
Emotionele impact
De openheid naar anderen begunstigen
Aromatische identiteit
Karakter van het fruit
Schoonheid
oneffenheden
Huidtype
gemengde huid
huid met neiging tot acne
vette huid

Specifieke referenties

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Litsea bio etherische olie

De etherische olie van bio Litsea is één van de beste etherische oliën om slechte geuren te verwijderen, wordt vaak gebruikt als insectenwerend middel.

Write your review