Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Wortel bio oliemaceraat

Certisys

Het oliemaceraat van bio wortel is de ideale plantaardige olie om uw huid te doen stralen of om te verwerken in uw cosmetische bereidingen met "zelfbruinende" werking.

Meer details ...

8,22 €

Beschikbaarheid En Stock

Daucus carota

De wortel, goed gekend in de voedselbranche, laat men weken in de plantaardige olie van bio zonnebloemen. Het verkregen product is rijk aan beta-caroteen, voorloper van de vitamine A met regenererende en antioxiderende vermogens. Ze is geschikt voor matte, gedevitaliseerde en vermoeide huiden, waaraan ze glans en een karakteristieke kleur geeft. Wat is beter om licht aan de huid te geven tijdens de sombere dagen? 

Bovendien beschrijft men haar als een olie die het bruinen bevordert. We onthouden ook en vooral haar kwaliteit om de huid te beschermen na een lange blootstelling aan de zon, verbonden aan haar antioxiderende kracht. Ze helpt de bruine kleur van het zonnen te verlengen, wat niet oninteressant is. Combineren met etherische oliën om de huid te regenereren. En waarom niet met de etherische olie van wortel? Deze laatste is verkregen door de distillatie van de zaden van dezelfde plant en wordt onder meer gewaardeerd voor haar capaciteit om de diepe lagen van de opperhuid te regenereren.  • Bio certifié
    • Oui

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :