LIVRAISON OFFERTE* PROLONGÉE ! - *dès 20€ en point relais / dès 25€ à domicile - en Belgique, France et Luxembourg
  • Eco

  Koffertjes

  Aromatheek met 12 rollerflesjes van 10 ml

  Een mooi, eenvoudig koffertje vol rijkdom! Biologische essentiële oliën die op de emoties werken. Voorgesteld in roller, gemengd met jojobaolie. Om te gebruiken in elke situatie waar de emoties hoog oplopen, makkelijk aan te brengen en handig om mee te nemen!

  Meer lezen


  Deze praktische aromatheek verzamelt 12 etherische oliën die actief zijn op het emotionele vlak. Elke referentie is aanwezig in een verdunde uitvoering - van 3 tot 5 % in bio jojoba-olie, bekend voor haar stabiliteit - in een rollerflesje van 10 ml. 
  De keuze van de 12 gekozen referenties is niet toevallig, maar steunt op stevige criteria zoals een sterke identiteit, een interne complexiteit die altijd samengaat met een aroma die zowel aangenaam als genuanceerd is, de ervaring van tradities die door de eeuwen heen is onderhouden en dat de aromatherapie herontdekt.
  De aromatheek bevat een folder die het persoonlijke karakter van elke referentie en zijn potentiële werking op de emoties beschrijft.
  Wij herinneren er nogmaals aan dat dit "subtiel" aspect van de aromatherapie de wetenschappelijke benadering die wij kennen niet tegenspreekt. Het onderscheid dat eigenlijk is gemaakt tussen moleculaire en informatieve werking is het resultaat van een distinguo dat geen reden heeft tot bestaan. 

  Of u nu een particulier of een therapeut bent die gehecht is aan de holistische dimensie van de mens, dit middel zal een onvervangbare rol spelen in uw ontwikkeling.  

  Wortel angelica bio, Rooms kamille bio, Cisteroos bio, Elemi, Oranjebloesem bio, Geranium rosat bourbon bio, Jasmijn, Laurier bio, Cineol mirte bio, Olibanum bio, Sandelhout, Citroenverbena bio.

  Gebruik
  Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in. Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen.

  Welzijn
  nervositeit en irritatie
  overgevoeligheid en emotioneel
  relax
  slaap
  stress
  zelfvertrouwen
  Eco
  Ja

  Referentie
  OP10KIT1