play_arrow
    • B-corp
    • Slow cosmétique

    Rollers voor emotioneel evenwicht

    "Jardin zen" Roll-on

    2 Reviews

    Kalmeer stress, angst en zorgen op elk moment met deze roll-on met 7 biologische essentiële oliën, met een delicate en rustgevende geur. In deze zentuin kalmeren mandarijn-, grapefruit- en petitgrainblaadjes u en verlichten ze spanningen. Daarlangs verankeren hout en wortels van grove den en vetiver je aan de grond. Sereniteit en evenwicht zijn hersteld!

    Meer lezen

    € 6,95Inclusief belasting

    Op voorraad

    Onze mening

    Deze roll-on combineert doeltreffendheid met een bijzonder harmonieuze en verzorgde geur, voor een onmiddellijk anti-stress effect.

    • INCI: Sesamum indicum zaadolie*, Linalool**, Citrus aurantium amara bladolie*, Citrus reticulata schilolie*, Lavandula angustifolia olie*, Cinnamomum camphora linalooliferum houtolie*, Pinus syelvestris bladolie*, Citrus paradisi schilolie*, Vetiveria zizanoides wortelolie*, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**.
      *Van de biologische landbouw
      **aanwezig in essentiële oliën
    • Verpakking: rolflesje van 5 ml
    • Opslag: koel bewaren, uit de buurt van licht.

    Ideaal om de rust te hervinden in stressvolle situaties, om plankenkoorts, angst en angstige momenten te kalmeren. Deze weldadige roll-on met zijn delicate geur zal u dagelijks vergezellen.

    Een synergie van 7 biologische essentiële oliën, deze roll-on is samengesteld door ons team van aromatherapeuten en kruidendokters om stress te helpen beheersen zonder u in slaap te brengen. De synergie van essentiële oliën bevordert een staat van kalmte en volledige aanwezigheid tegelijkertijd.

    Zijn essentiële oliën onder de microscoop:

    De essentie van rode mandarijn
    heerlijk fruitig, levendig en zuur, een geur van kindertijd en onschuld.  Zeer ontspannend, het helpt om zich te bevrijden van stress en verheldert de stemming.

    Petit grain Bigarade etherische olie
    Frisse, groene, omhullende geur van sinaasappelbladeren. Het kalmeert, troost, stelt gerust en verlicht nerveuze en emotionele spanningen.

    De essentiële olie van Lavendel officinalis
    Het is onmogelijk om een anti-stress roll-on te maken zonder de blauwe magie van True Lavender erin te verwerken. Een belangrijk anti-stress middel in de aromatherapie, het bevordert welzijn en evenwicht. Kalmerend, het bevordert ook de creativiteit. Een koningin van de aromatherapie met een zachte, bloemige en heldere geur.

    Grapefruit essence
    Citrus paradisii, een paradijselijke geur, pittig, fruitig en stralend. Deze essentiële olie nodigt ons uit volledig te bestaan, te stralen en ons levenspotentieel tot uitdrukking te brengen.

    Essentiële olie van grove den
    Deze grote naaldboom biedt ons een zuurstofrijke essentiële olie, met harsachtige, delicaat citroenachtige geuren die verticaliteit en verankering brengen. Ontspannend, het zorgt voor een rustige ademhaling, herstelt de energie en het optimisme.

    Hô hout etherische olie
    Fris, bloemig en delicaat houtachtig omhult het ons in een cocon van troostende zachtheid. Het helpt verdriet en ontmoediging te verjagen.

    Vetiver etherische olie
    Met haar geur van humus, aarde en wortels is dit een anti-stress essentiële olie, ideaal voor het aanmoedigen van het wortelen, d.w.z. het aanwezig zijn bij zichzelf en bij de omgeving.

    Deze essentiële oliën zijn verdund in een basis van biologische sesamolie voor een veilige toepassing aangepast aan het grootste aantal.

    Deze roll-on is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Vanwege de aanwezigheid van essentiële oliën wordt het afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

    Deze roll-on werd gecreëerd en vervaardigd door de kruidendokters van ons laboratorium Bioflore in België.

    Met deze roll-on kunt u gemakkelijk profiteren van de voordelen van olfactotherapie dankzij een actieve synergie van essentiële oliën in een plantaardige oliebasis.

    Meer informatie over olfactotherapie

     

    • Breng het aan op de polsen en haal diep adem zodra je de behoefte voelt.
    • Aanbrengen op de zonnevlecht voor diepe ontspanning
    • Voor totale ontspanning kunt u het ook op de voetzolen aanbrengen.
    • Buiten bereik van kinderen houden
    • Alleen voor extern gebruik
    • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 12 jaar
    • Vermijd contact met de ogen
    • Niet gebruiken bij allergie voor een van de ingrediënten

    Slow cosmétique
    Ja

    ean13
    5425038839661

    Referentie
    OLFASTB5