Uw huid beschermen tegen de koude

Uw huid beschermen tegen de koude

Koud, moe, verwarming, uitdroging, tijdens dit seizoen zien we de noden van onze huid evolueren. Ontdek hoe u uw verzorging aanpast en uw huid verwent!

Een kleine crème

Kraakt uw huid onder uw vingers als u over uw gezicht loopt, trekt ze en lijkt ze uitgedroogd? Breng een extra laagje crème aan! Het ideale duo: meng een dosis van uw favoriete plantaardige olie met een dosis van onze hydraterende crème "douceur & équilibre" voor een beschermende, hydraterende en voedende verzorging. En vergeet niet de hele dag door water te drinken!

Balsems, slagroom, boter enzo

De herfstbladeren, de koude dagen en nevel in november geven ons altijd zin in rijke, smeuïge en voedende balsems. Dit is het moment om luchtige mousse van karite te maken, een rijke balsem of nog een opgeklopte balsem om zich van kop tot teen mee in te smeren. 

Dubbele dosis plantaardige oliën 

U zweert alleen bij plantaardige oliën? We begrijpen u helemaal!

En toch, in deze periode volstaan hazelnootolie, jojobaolie of zelfs onze herstellende balsemvloeistof niet voor uw huid. De goede oplossing: kies voor een duo door uw dagelijkse olie te mengen met een rijkere olie zoals die van avocado, zoete amandel of zelfs - bij een droge tot zeer droge huid -, teunisbloem, bernagie of pruim.

Een kleine dosis zon

Duindoorn, rozenbottel, framboos, wortelmaceraat: deze magische oliën brengen ons wat zon in een flesje!  Ze zijn rijk aan carotenoïden, licht de teint op en geven een gezonde blos, zelfs in hartje herfst. Aarzel niet om een druppel toe te voegen aan uw dagelijkse verzorging. In ons team gebruiken we graag frambozenolie als gezichtsserum, met haar geur van frambozenmoes en haar fluwelen textuur is ze een van onze favorieten!

Onze selectie

U zult ook

Al onze artikelen