Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Zoete Amandel bio vierge plantaardige olie

Certisys

De plantaardige bio zoete amandelolie is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te verzachten. Met haar zachtheid kalmeert ze jeuk en irritaties. Ze voedt, verzorgt en voorkomt deshydratatie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Amandelolie wordt ook aangeraden bij verzorging van de allerkleinsten, in massageolie of andere verzorging.

Meer details ...

9,15 €

Beschikbaarheid En Stock

Prunus amygdalus   

De zoete amandelolie is geschikt voor de gevoelige opperhuid en de babyhuid. Ze verzacht de huid en ze beschermt haar tegen jeuk, irritaties, kloven, ...  Als support voor de etherische oliën, gebruiken we het eerder om huidproblemen, alleen of in combinatie, op te lossen. Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be. 

Ons advies
De geraffineerde zoete amandelolie blijft een pertinente keuze en een goede prijs/kwaliteit verhouding voor oliemassages.
Deze plantaardige bio olie van de eerste persing brengt alle nodige kwaliteiten samen in één olie voor de behandeling van de gevoelige en gemakkelijk geïrriteerde huid, en natuurlijk ook de babyhuid en de huid van jonge kinderen.  

  • Bio certifié
    • Oui

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :