Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

'Overzeese zoetheid' - bio aromasynergie

Certisys

Biologische aromatische samenstelling voor verneveling, voor uw emotionele evenwicht.

Meer details ...

11,40 €

Beschikbaarheid En Stock

Met essentie van zoete sinaasappel, etherische oliën van citronella van Java, nootmuskaat, kruidnagel, ylang-ylang, kaneelschors. Alle etherische oliën zijn afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys-be. 

Deze mengeling voor verdamper, sinds enkele jaren gewaardeerd, werd geherformuleerd op basis van etherische bio oliën. Niets hypnotisch in deze weelderige synergie maar wat men nodig heeft om zich te beschermen tegen stress en om elk moment intens te beleven. De fruitige basis geeft het gevoel van levensvreugde, het emotionele evenwicht. De plantaardige toets verschaft zijn potentieel aan openheid naar anderen toe. De bloemen- en kruidige toetsen vullen elkaar aan en brengen - met mate - enthousiasme en sensualiteit mee.  

U zal beslissen over de context waarin u deze Overzeese Zoetheid zal gebruiken: feest, diner, gunstige sfeer in uw professionele omgeving of in uw winkel, intimiteit, … Haar capaciteit, om te helpen u te concentreren op het moment, zal nuttig zijn in verschillende omstandigheden.

Ons advies
Het is eveneens een antidepressivum ten dienste van zij die te veel aan het verleden denken of die te veel speculeren over de toekomst. Nogmaals, perfect om de tijd te laten stoppen.

  • Bio certifié
    • Oui

12 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :