• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Synergieën klaar voor gebruik

  Bio synergie "Arômes de vitalité"

  Aromatische samenstelling van etherische oliën om de vitaliteit een boost te geven, de weerstand te ondersteunen om overdag in uw kracht te staan. Kan afwisselend gebruikt worden met de Arômes de Sérénité.

  Meer lezen

  € 9,88

  En Stock

  Ingredienten:

  lavendel officinale*, laurier*, zwarte spar*, grove den*, atlasceder*, pure jeneverbessen*, gember*, citroen*, vetiver*)

  *Etherische oliën afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

  Omschrijving:

  Deze Arômes de Vitalité (Aroma's voor Vitaliteit) heeft een gemeenschappelijk punt met de synergie van Arômes de Sérénité: de adaptogene kwaliteit die toestaat elke stress situatie te trotseren zonder de negatieve effecten ervan te ondergaan. De bedoeling van deze synergie is in geen geval een valse opwinding te bezorgen van korte duur. Integendeel, ze brengt u een diepe energie over wanneer al uw potentieel vereist is en om toestanden als vermoeidheid, lusteloosheid en mentale verwarring te voorkomen. Extra voordeel: tijdens actieve dagen, het terrein versterken om de pijnlijke aanvallen, ontstekingen en allergieën op afstand te houden. De bijdrage van de symbolische bomen van de aromatherapie, door hun hout of door hun bladeren, is absoluut belangrijk.

  Om terug een natuurlijke afwisseling te vinden tussen de energieverbruikfases en de energieherstellingsfases, raden wij u aan het afwisselend te gebruiken met de synergie Aromes de Sérénité, deze laatste wordt eerder 's avonds gebruikt.

  • 7 druppels, gemiddeld 2 maal per dag, 's morgens en 's middags, afwisselend frictioneren op de plexus solaris en de onderrug. Uit voorzorg deze hoeveelheid verdunnen in een beetje plantaardige olie.
  • 2 à 3 druppels in uw dosis douchegel 
  • als actieve basis van een dynamiserende massage olie (verhouding van de oplossing in de plantaardige olie: van 5 tot 10 %)
  • voor verdamping

  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  FAV15