• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Plantaardige oliën

  Broccoli bio plantaardige olie 30 ml

  3 Reviews

  De bio plantaardige olie van Broccoli is een uitzonderlijk natuurlijk verzorgingsproduct om het haar te ontwarren, te omhullen, te voeden en te doen glanzen. Het is de bondgenoot van elk type haar, vooral gekruld haar, kroezig of pluizig haar. Het heeft een gelijkaardige werking aan silicone, maar zonder het haar te verzwaren of te verstikken, en zonder nefast effect op de natuur... magisch, toch?

  Meer lezen

  € 5,29

  Op voorraad

  Plantaardige olie van bio Broccoli

  Eerste koude persing van de zaadjes van de broccoli gekweekt in biologische landbouw in Italië

  Botanische naam: Brassica oleracea italica

  Met haar rijkdom aan essentiële vetzuren en vitamines, haar uitzonderlijke samenstelling, is de plantaardige olie van broccoli een natuurlijk alternatief voor synthetische siliconen die het haar verzwaren en verstikken en een nefaste impact op het milieu hebben.

  Het is een ware plantaardige verzorging die omhult, doet glanzen, het kammen en ontwarren bevordert, pluizen gladstrijkt en vorm geeft aan krullen. De olie brengt zachtheid en glans in het haar, is geschikt voor elk haartype en blijkt een ware bondgenoot te zijn voor krullend en kroezig haar.

  De geur van kolen kan verbazen maar trekt snel weg. Als je er essentiële oliën aan toevoegt kan je die geur ook nog verzachten.

  Broccoliolie kan u gebruiken als cosmetisch ingrediënt voor uw haarverzorgingsproducten.

  Aanbevolen dosis: tussen 5 en 10 % van het totale gewicht van uw formule.

  Te integreren in uw huisgemaakte cosmetica zoals:

  • verzorgende olie voor het haar, in combinatie met plantaardige olie van kokos, jojoba, avocado, tarwekiemen, mangoboter of karitéboter. U kan er ook etherische oliën aan toevoegen aangepast aan de natuur van uw haar.
  • toevoeging aan vaste shampoos, ze zorgt voor een ontwarrend effect
  • haarmaskers met rassoul en/of plantenpoeder, door broccoliolie toe te voegen in kleine hoeveelheden om uitdroging te vermijden
  • styling serum of herstellend serum bijvoorbeeld, in combinatie met bio aloë vera gel
  • haarmaskers of vloeibare shampoos, als cosmetisch ingrediënt

  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HVBROLB30

  Recept