• B-corp
  • Slow cosmétique

  Synergieën klaar voor gebruik

  Bio aromasynergie 'adem van de bomen'

  1 Reviews

  Synergie van aroma's om te verdampen, om elk moment van ons leven 'fruitig' te maken.

  Meer lezen

  € 13,18

  En Stock

  Onze mening

  De vanzelfsprekendheid van de adem, de herontdekking van het plezier om te ademen, een samenstelling om de sombere dagen ongehinderd door te komen, de zekerheid om een benauwde lucht van elk seizoen te zuiveren.

  De synergie Adem van de Bomen is voornamelijk ontworpen voor alle technieken van verdampingen. Pompelmoes biedt haar kracht aan om te herstellen en de binnenlucht te verfrissen, maar biedt ook haar uniek talent aan om elk moment van ons leven heerlijke "fruitig" te maken. Eucalyptus Radiata verzoent ons met onze adem, met alles wat haar kenmerkt en dat geschikt is voor de meest gevoeligen onder ons. Ravintsara stimuleert onze immuniteit maar ook onze energie, vitaal wanneer er weinig zonneschijn is. De grove den, de zwarte spar en de ceder geven hun balsemachtig effect aan ons ademhalingsstelsel maar zijn eveneens overbrengers van inwendige sterkte en emotionele harmonie.

  Essences van Citrus paradisii* en Citrus aurantifolia*,  schil - etherische oliën van Eucalyptus radiata*, Cinnamomum camphora cineoliferum (ravintsara)*, Pinus sylvestris*, Picea mariana*, Cedrus atlantica*, Eugenia caryophyllus*, Cinnamomum zeylanicum*

  *Biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys-be.

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  DARB30