Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Bio spray 'Eclaircissant'

Certisys

Aromatische samenstelling voor de behandeling van pigmentvlekken en sproeten.

Meer details ...

13,88 €

Beschikbaarheid En Stock

Spray Eclaircissant (Verhelderende actie) handelt op de pigmentvlekken en sproeten, ook wel «ouderdomsvlekken» genoemd, wat een onjuiste veralgemening is daar hun vroegtijdige verschijning het resultaat kan zijn van een oxidatieve stress, door permanente nerveuze spanningen of talrijke agressies dat onze vervuilde omgeving voor ons in petto heeft.  De etherische oliën van lavas en selder zijn drainerend en bloedzuiverend, vooral wat de huid betreft. De etherische olie van wortel tonifieert de diepe huidlagen. Katafray is actief ter hoogte van de hoornlaag.

Voorgesteld in een wit glazen flesje van 30 ml, voorzien van een doseerpomp

Toepassing

Plaatselijk te gebruiken, op de delen van de huid waar de oxidatieve stress zich openbaart. Het is beter regelmatig kleine hoeveelheden aan te brengen en dat men de tijd neemt om het te laten doordringen door een cirkelvormige massage. Vòòr de toepassing is het aangeraden de huid te reinigen en te tonifiëren met een hydrolaat van bio jeneverbes of bio laurier.

Samenstelling

Vitis vinifera bio, Ricinus communis bio. Etherische oliën 30 % : Levisticum officinale bio, Apium graveolens, Daucus carota, Cedrelopsis grevei bio.

  • Bio certifié
    • Oui

9 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :