• B-corp
  • Slow cosmétique

  Natuurlijke cosmetica

  Balsemvloeistof bio Peau Nette in spray

  6 Reviews

  Een spray, makkelijk in gebruik, samengesteld met plantaardige jojobaolie en etherische oliën om acné en puistjes te verminderen.

  Meer lezen

  € 9,55

  En Stock

  Peau Nette is bestemd voor de geladen huid en de huid die de neiging heeft vettig te zijn. Bij het aanraken ontwikkelt de huid min of meer belangrijke onregelmatigheden (lipomen). Dit type huid openbaart vaak dat de organen die zijn belast met de uitscheiding, vooral lever, onvolledig hun rol spelen. Het is belangrijk plaatselijk te handelen: jojoba is de ideale basis die zowel de huid effen zal maken en het talgvet zal regulariseren: de etherische oliën van atlasceder, Sevillalavendel, palmarosa en citroen essence zullen bijdragen tot het zuiveren en het matteren van de huid.

  In weerklank met het volledige organisme, dragen de etherische oliën van rozemarijn verbenone en salie, buiten hun plaatselijke werking, een boodschap van evenwicht van het geheel van functies.

  Voorgesteld in een wit glazen flesje van 30 ml met spray.

  Voor het gezicht en alle andere delen van de huid die deze zuiverende bijdrage nodig hebben.

  Vòòr de toepassing is het aangeraden de huid te reinigen en te tonifiëren met een hydrolaat van bio rozemarijn verbenone (uitwerking op de lever), bio salie (evenwicht brengen van het vrouwelijk hormoon), bio laurier (zuiverend, tonisch) of bio pepermunt (verfrissend, tonisch).

  Ingredients : Simmondsia chinensis seed oil*, Cedrus atlantica bark oil*, Lavandula stoechas extract oil*, Citrus limon peel oil*, Cistus ladaniferus twig oil*, Cymbopogon martini oil*, Salvia officinalis oil*, Rosmarinus officinalis flower oil*, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citral**, Farnesol**, Eugenol**, Citronellol**, Benzyl benzoate**

  *Issu de l'agriculture biologique 

  **Présents dans les huiles essentielles

  Hoewel het sterk verdund is, zijn de ketonen aanwezig in deze mengeling. Op grond van het voorzorgsprincipe, mogen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven dit product niet gebruiken.

  Huidtype
  gemengde huid
  huid met neiging tot acne
  vette huid
  Gezicht
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  uitdroging
  Slow cosmétique
  Ja

  ean13
  5425038833614

  Referentie
  SPU30