• B-corp
    • Slow cosmétique

    Cadeausets

    Solstices cadeaudoos

    De Solstices set nodigt je uit om in contact te komen met de grote cycli van de natuur door middel van 4 plantaardige gezichtsverzorgingsoliën gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten. Elke behandeling biedt alles wat je huid nodig heeft voor elk seizoen: bescherming, voeding, licht en zuiverheid. Deze huidverzorgingsoliën bevatten geen essentiële oliën of geurstoffen en zijn geschikt voor alle huidtypes. Gebruik ze naargelang de seizoenen buiten en ook naargelang je innerlijke seizoenen, volgens de behoeften van je huid.

    Een cadeau-idee als een magisch ritueel, voor de herfst, winter, zomer of lente...

    Meer lezen

    € 31,00Inclusief belasting

    Op voorraad


    Onze mening

    Een cadeauset om de schoonheid van de seizoenen te vieren, met 4 gezichtsoliën waar onze klanten dol op zijn.

    De Solstices set bevat 4 biologische gezichtsoliën:

    Winter gezichtsolie: troost, beschermt en kalmeert. Het combineert hazelnoot en zoete amandel plantaardige oliën met een vanille olieachtig maceraat. Deze gezichtsbehandeling hult de huid in een natuurlijke gastronomische geur, een subtiel genot.

    Lente gezichtsolie: gezonde gloed, evenwicht, jeugdigheid. Een synergie van appel-, frambozen- en rozenbottelolie, een concentraat van antioxidanten en carotenoïden voor een gezonde gloed het hele jaar door, en helpt rimpels voorkomen en verminderen.

    Zomerse gezichtsolie: regenererend, verzachtend, bereidt de huid voor op de zon. Een droomtrio van maceraatoliën van kersen, frambozen en biologische wortels die UV-gerelateerde fotoveroudering voorkomen, de huid beschermen tegen uitdroging, de teint voeden en doen stralen.

    Herfst gezichtsolie: zuiverend, verzachtend, revitaliserend, stralend. Een combinatie van pruimen-, rozenbottel- en wilde lavendelmaceraatoliën om de teint te verhelderen, celvernieuwing te bevorderen, kleine onvolkomenheden te voorkomen en de huidhydratatie op peil te houden.

    Alle huidtypes. Deze producten bevatten geen essentiële oliën of geurstoffen en zijn daarom geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en de gevoelige huid.

    Breng een paar druppels van de olie van je keuze aan op je gezicht en hals, als dag- of nachtverzorging. Kies je gezichtsolie op basis van het seizoen of de behoeften van je huid.

    • Zoals alle cosmetische producten buiten bereik van kinderen bewaren
    • Alleen voor uitwendig gebruik
    • Doe een test in de plooi van de elleboog als je allergisch bent voor noten.

    Gezicht
    droogheid
    gebrek aan glans
    gevoeligheden
    oneffenheden
    rimpels en kraaienpootjes
    uitdroging
    Slow cosmétique
    Ja

    Referentie
    COFSOLSTICES