• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Bio hydrolaten

  Bergbonenkruid bio hydrolaat

  Het hydrolaat van bio Bergbonenkruid heeft een algemeen sterk ontsmettende, antivirale, antibacteriële en antischimmelwerking bij luchtweginfecties. Sterk ontsmettende werking bij blaasontsteking, versterkt de maagwerking, helpt zweten. Tonicum voor langdurig zieken. Ontsmettende gorgeldrank voor mond- en keelholte.

  Meer lezen

  € 6,18

  En Stock

  Ons advies

  Mooi voorbeeld van een aromatische plant dat een sterke etherische olie produceert, voorzichtig te gebruiken. Het gebruik van haar hydrolaat daarentegen vereist geen bijzondere voorzorgen, wat niet verhindert dat ze uitstekend functioneert. Eens u het geproefd heeft, kan u niet meer zonder!

  • Satureia montana
  • Hydrolaat verkregen van de biologische landbouw - controle Certisys
  • Herkomst: Frankrijk 
  • Oorsprong deel: Bloeiend plant

  Voeg dit hydrolaat toe aan mineraal water - 2 à 3 soeplepels in 1,5 liter water - om een drank te bekomen die in staat is uw natuurlijke immuniteit te ondersteunen op verschillende niveaus: ademhaling, spijsvertering, genito-urinair stelsel,… Op dezelfde manier zal u eveneens kunnen genieten van haar stimulerende en afrodisiacische werking. Denk eraan het te gebruiken als gorgeldrank (het is niet nodig het te verdunnen) om infecties van de mond en de keel te bestrijden.

  Bergbonenkruid, dat is zuivere energie. Ze is ideaal wanneer asthenie u overmeestert en defaitistische gewoontes uit het verleden u ter plaatse verlamt. Gebruik het alleen, of samen met het hydrolaat van rozemarijn verbenon.

  Met het hydrolaat van rode tijm, is het hydrolaat van bergbonenkruid de basis van een beschermende, warme, vitale energie verlenende drank. Men zou zelfs kunnen zeggen: een "oerenergie".

  Bij het naderen van, en tijdens de winter, is het de zomerwarmte die u rijkelijk wordt gegeven.

  Huidtype
  huid met neiging tot acne
  vette huid
  Gezicht
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HASAMO200