En Stock

Helichrysum bio hydrolaat

€ 7,90
Inclusief belasting
Als huidtonicum begunstigt het hydrolaat van bio helichrysum (strobloem) de regeneratie van de huid. Ze is geschikt voor de gevoelige, rijpe en verstopte huid. Helpt met de geleidelijke verdwijning van de ingegroeide haartjes. Meer weten
Inhoud
5 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Helichrysum italicum
Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Dit hydrolaat is verkregen uit de distillatie van de bloemen van de wilde helichrysum uit Italia. Daar de etherische olie van dezelfde afkomst waardevol en enigszins kostbaar is, is het hydrolaat een belangrijk alternatief. Hoewel goed verdund, vindt men er dezelfde actieve bestanddelen terug- de karakteristieke honinggeur brengt een aangename bevestiging.

Als tonisch huidlotion, dynamiseert het hydrolaat van helichrysum de bloedsomloop, verzacht de rode huidvlekken en helpt de personen die couperose hebben.
Bovenop deze basiseigenschap, verzacht ze de geïrriteerde en lijdende huid, of ze nu handelt om het branderig gevoel te verzachten of te helpen in geval van gevarieerde dermatoses.
Als huid tonicum begunstigt het hydrolaat van helichrysum de regeneratie van de huid.

Snel recept
Het is praktisch een decongestivum gel te bereiden voor de oogcontouren door een beetje xanthaangom in het hydrolaat te strooien. De handeling is gemakkelijk, snel en gebeurt op kamertemperatuur. Goed roeren om een homogene gel te bekomen.   

8071 Items
Bioflore
HAHEITB200
2012-07-23
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
blauwe plekken en builen
cellulitis
zware benen
Gezicht
donkere kringen en wallen onder de ogen
gevoeligheden
rimpels en kraaienpootjes
roodheid
stevigheidsverlies
Huidtype
doffe huid
droge huid
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

04-09-2020

Contre la couperose

J'aime beaucoup cet hydrolat en soin du visage, pour apaiser les rougeurs et le début de couperose que j'ai autour des ailes du nez et sur les joues. Je trouve son odeur réconfortante, chaude, c'est mon petit rituel avant mon huile de soin.

Grade 

03-09-2020

Adopté par les enfants!

Je m'en sers depuis quelques mois pour mes enfants. C'est top à utiliser en compresses dès qu'ils ont un hématome! En plus ils adorent l'odeur :-D . Très bon produit.

Grade 

02-09-2020

Un hydrolat multitâche

J'adore son odeur épicée et miellée caractéristique de l'hélichryse ! Un des mes indispensables en été en vaporisation sur les jambes, pour soulager les jambes lourdes, en alternance avec l'hydrolat de menthe poivrée. Aussi j'adore en mettre un peu dans du jus de poire !

  • 0 out of 1 people found this review useful.
Grade 

17-08-2020

J'adore !

Je m'en sers en compresse sur les yeux en fin de journée depuis plusieurs mois et cela me fait beaucoup de bien. L'immortelle est une jolie fleurs jaune que j'ai croisée en Italie et l'odeur de cet hydrolat est désormais associé à ce joli pays. L'odeur est puissante mais toute naturelle, je le recommande pour les peaux matures !

  • 0 out of 1 people found this review useful.
Grade 

27-07-2020

odeur

impossible d'utiliser cet hydrolat tant l'odeur est forte et désagréable! extrêmement déçue...

  • 0 out of 1 people found this review useful.

Write your review

Helichrysum bio hydrolaat

Als huidtonicum begunstigt het hydrolaat van bio helichrysum (strobloem) de regeneratie van de huid. Ze is geschikt voor de gevoelige, rijpe en verstopte huid. Helpt met de geleidelijke verdwijning van de ingegroeide haartjes.

Write your review