En Stock

Helichrysum bio hydrolaat

€ 7,90
Inclusief belasting
Als huidtonicum begunstigt het hydrolaat van bio helichrysum (strobloem) de regeneratie van de huid. Ze is geschikt voor de gevoelige, rijpe en verstopte huid. Helpt met de geleidelijke verdwijning van de ingegroeide haartjes. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Helichrysum italicum
Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Dit hydrolaat is verkregen uit de distillatie van de bloemen van de wilde helichrysum uit Italia. Daar de etherische olie van dezelfde afkomst waardevol en enigszins kostbaar is, is het hydrolaat een belangrijk alternatief. Hoewel goed verdund, vindt men er dezelfde actieve bestanddelen terug- de karakteristieke honinggeur brengt een aangename bevestiging.

Als tonisch huidlotion, dynamiseert het hydrolaat van helichrysum de bloedsomloop, verzacht de rode huidvlekken en helpt de personen die couperose hebben.
Bovenop deze basiseigenschap, verzacht ze de geïrriteerde en lijdende huid, of ze nu handelt om het branderig gevoel te verzachten of te helpen in geval van gevarieerde dermatoses.
Als huid tonicum begunstigt het hydrolaat van helichrysum de regeneratie van de huid.

Snel recept
Het is praktisch een decongestivum gel te bereiden voor de oogcontouren door een beetje xanthaangom in het hydrolaat te strooien. De handeling is gemakkelijk, snel en gebeurt op kamertemperatuur. Goed roeren om een homogene gel te bekomen.   

8274 Items
Bioflore
HAHEITB200
2012-07-23
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
blauwe plekken en builen
cellulitis
zware benen
Gezicht
donkere kringen en wallen onder de ogen
gevoeligheden
rimpels en kraaienpootjes
roodheid
stevigheidsverlies
Huidtype
doffe huid
droge huid
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Helichrysum bio hydrolaat

Als huidtonicum begunstigt het hydrolaat van bio helichrysum (strobloem) de regeneratie van de huid. Ze is geschikt voor de gevoelige, rijpe en verstopte huid. Helpt met de geleidelijke verdwijning van de ingegroeide haartjes.

Write your review