• B-corp
  • Slow cosmétique

  Cadeausets

  Geschenkset "Rituel des Lunes"

  Geïnspireerd door vrouwelijke kruidendokters combineert Rituels des Lunes twee kostbare behandelingen met essentiële oliën om de periode van de manen te begeleiden en te verzachten. Planten die vriendelijk zijn voor de baarmoeder bieden hun kalmerende en verzachtende eigenschappen: Sint-Janskruid, scharlei, kamille, duizendblad... De olie Blue of the Moons, met zijn magische, natuurlijke smaragdgroene kleur, heeft een troostende, kalmerende werking als hij in de onderbuik wordt gemasseerd. De Lunar Balance roll-on kalmeert prikkelbaarheid en angst, verzacht rauwe emoties en een laag humeur tijdens de premenstruele periode.

  Een weldadig cadeau-idee voor een vriendin, zus, geliefde...

  Meer lezen

  € 26,45

  Op voorraad


  Onze mening

  Een magische, rustgevende doos, een cadeautip voor de vrouwen in je leven (geliefde, zus, vriendin...).

  De set "Rituel des Lunes" bevat twee behandelingen op basis van planten die de baarmoeder ondersteunen en harmoniserende essentiële oliën om de periode van de manen te begeleiden en te verzachten. Hun troostende geuren nodigen uit tot een zorgzaam ritueel.

  "Lunes" blue oil en de "Equilibre Lunaire" Roll-on zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Strikt verboden in geval van zwangerschap, borstvoeding en voor kinderen jonger dan 12 jaar.

  🌙 "Equilibre Lunaire" Roll-on gebruik je tussen 11 en 5 dagen voor je menstruatie, zodra je de eerste effecten van PMS begint te voelen. Breng het aan op de polsen of zonnevlecht, zodra de behoefte zich voordoet, haal diep adem.

  🌙 Masseer een dosis "Lunes" blue oil op de onderbuik, in het bijzonder tegenover de baarmoeder, tijdens de premenstruele en/of menstruele periode, zodra de behoefte zich voordoet van 1 tot 3 keer per dag.

  • Niet gebruiken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, in geval van hormoonafhankelijke kanker of bij kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Alleen voor uitwendig gebruik.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Verwijderd houden van warmte en licht.
  • Contact met de ogen vermijden.
  • Niet gebruiken bij allergie voor één van de ingrediënten.
  • Waarschuwing: De blauwe olie kan direct na het aanbrengen vlekken maken op lichtgekleurde kleding. We raden je aan om de olie goed in te masseren voordat je je kleding weer aantrekt.

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  RITLUNES