Zoete Sinaasappel bio etherische olie

Zoete Sinaasappel bio etherische olie

Ideale essentie in atmosferische verdamping, zowel voor het reinigen van de lucht als voor het plezier. De zure en delicate geur brengt tederheid, welzijn en een goed humeur. Het vermindert stress en nervositeit en vergemakkelijkt de slaap. Gewaardeerd in de keuken, geeft het een gastronomisch tintje aan uw gerechten. Zowel kinderen als volwassenen houden van deze vrolijke geur!

Om deze essentiële olie te bestellen, ga naar onze online winkel hier

De essentie van zoete sinaasappel bevat vooral monoterpenen. Haar chemisch profiel, alsook die van de essenties van alle wijnruitfamilies, is identiek aan die van het citroenextract, op enkele nuances na. Maar deze nuances houden zeer verschillende werkingen en aroma's in.

De etherische olie van bio zoete sinaasappel is een wondermiddeltje in de aromatherapie tegen stress, spanningen en om de slaap te bevorderen. In atmosferische verdamping zal haar zoete, delicate en lekkere parfum tederheid brengen, welzijn en een goedgezindheid. Met haar kalmerend effect is ze ideaal om te vechten tegen slapeloosheid, angst en nervositeit. Kinderen zijn dol op haar vrolijke geur!

De essentie van zoete sinaasappel is kalmerend en lichtjes hypnotisch. Door het feit dat haar aroma in het algemeen iedereen belieft, gebruikt men het overvloedig in atmosferische verdamping. Zoals alle essenties van de wijnruitfamilies, desinfecteert ze de lucht op dezelfde manier.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Het is één van de favorieten van de kinderen. Ze brengt de eigen gevoelens over aan hun universum: lichtheid, vrolijkheid, onbezorgdheid, … Ze zal dus eveneens geschikt zijn voor volwassenen die genoeg hebben zich altijd het hoofd te breken over iets.

Aromatische identiteit
Karakter van het fruit
Bio
Ja
Emotionele impact
De openheid naar anderen begunstigen,  Het moment beter beleven
Slow cosmétique
Ja
Welzijn
relax,  slaap