• Eco

  Massageoliën

  La souplesse du félin

  6 Reviews

  MASSAGEOLIE La souplesse du félin obv arnica in zonnebloemolie.

  Meer lezen

  € 9,05

  Niet op voorraad


  Vóór en na het sporten

  De basis van deze massage olie "La souplesse du félin" is een maceraat van bio arnica in bio zonnebloemolie. Deze basis is onmisbaar om de spiervitaliteit en de gewrichtssoepelheid te stimuleren. Een discrete toets van maceraat van bio sint-janskruid geeft aan de huid haar verzachtende kwaliteiten.   
  De synergie van etherische oliën is voorbehouden voor de lijdende gewrichten en spieren, of gewoonweg, die moeten voorbereid worden voor de inspanning. Na de inspanning, bewaart en verhoogt ze hun recuperatievermogen. Bovenop haar directe vermogen, stimuleert ze de algemene vitaliteit en communiceert ze de smaak om te handelen - te reageren - op de stijve organismen, zowel op fysiek als mentaal vlak.  

  Met bio etherische oliën van lavendin*, citroen eucalyptus*, katafray*, laurier*, wintergreen*, pepermunt*, helichrysum* en exotisch basilicum*. Met oliemaceraten van arnica* en sint-janskruid*. 
  *Gecontroleerd BE-BIO-01.

  Ingredients :

  Helianthus annuus seed oil*, Arnica montana flower oil*, Hypericum perforatum flower oil*, Lavandula hybrida super herb oil*, Eucalyptus citriodora oil*, Gaultheria fragrantissima leaf oil*, Rosmarinus officinalis oil*, Cedrelopsis grevei bark oil*, Copaifera officinalis resin oil, Mentha piperita leaf oil*, Helichrysum italicum flower oil*, Pinus ponderosa branch oil, Tocopherol*,  linalool**, limonene**, geraniol**, citral**, citronellol**, eugenol**

  *Afkomstig uit de biologische landbouw

  **Aanwezig in essentiële oliën

  Gebruiksvoorzorgen:

  Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de bestanddelen (vooral aan salicylaten) en voor het blootstellen aan de zon. Niet gebruiken bijzwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en bij kinderen onder de 12 jaar. Niet binnen het bereik van kinderen laten. Extern gebruik.

  Voorstelling:
  - in een wit glazen flesje van 50 ml, voorzien van een pomp
  - in een bruin glazen flesje van 100 ml, zonder pomp, deze laatste kan dienen om uw wit glazen flesje met pomp bij te vullen.

  Welzijn
  spierpijnen
  Eco
  Ja

  Referentie
  HMSOB50